Представницям цих знаків Зодіаку скоро пощастить / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, на представниць яких чекає вдалий тиждень – у період з 15 до 21 серпня.

У список щасливиць потрапили Близнюки, Скорпіони та Козероги.

Близнюки

Дівчатам, які народилися під знаком Близнюків, зазначений період принесе багато приємних сюрпризів. Маса нових знайомств і зустрічей, успіхів на роботі і в особистих справах – лише невеликий список заготовленого для них Всесвітом. Єдине, від чого зірки радять відмовитися, це від необдуманих рішень. Можуть все зіпсувати за секунду.

Відео дня

Скорпіон

Дівчата-Скорпіони теж будуть блищати наступного тижня. Все у них буде виходити з легкістю і без помилок. Припливу енергії і сил вистачить на те, щоб не тільки закінчити розпочаті справи, а й взятися за нові. Астрологи рекомендують сміливіше діяти, за цей час можна і згаяне надолужити, і прорватися далеко вперед.

Козоріг

Козероги прекрасної статі проведуть досить активний тиждень, який може принести як радості, так і невеликі розчарування. Але це буде залежати лише від них самих. Головне – зробити той найважливіший вибір у житті, визначитися, розставити пріоритети і не сумніватися у собі. Близькі їх підтримають у будь-якому випадку, але удача посміхнеться лише тим, чий вибір буде правильним.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, представникам яких особливо пощастить у серпні.

Вас також можуть зацікавити новини: