Життя Терезів сильно зміниться / фото ua.depositphotos.com

Перший місяць весни принесе пекельні випробування кільком знакам Зодіаку. Їхнє життя може перетворитися на справжні тортури, вважають астрологи. Кому не пощастить у березні - читайте нижче.

Близнюки

Астрологи вважають, що Близнюки можуть постраждати через свої ж страхи. Ви настільки боїтеся, що перетворили своє життя на тортури. У березні надумані страхи можуть зіпсувати всі ваші плани.

Навчіться мислити раціонально. Відмовтеся від забобонів і припиніть вірити в прикмети. Ви псуєте собі життя, ставлячи перешкоди і обмеження.

Відео дня

Терези

Життя Терезів сильно зміниться. Ви усвідомите всі свої помилки. Доля вирішила вказати вам на всі ваші "гріхи". Настав час розплати. Не думайте, що здійснюючи зло, вас не наздожене бумеранг.

Астрологи радять Терезам переосмислити своє ставлення до людей. Можливо, ви переходите на особистості і ображаєте тих, хто на це не заслуговує. Крім іншого, Терезам доведеться страждати через свою ж агресію.

Водолій

Непрості випробування чекають і на Водоліїв. Вам доведеться звалити на себе багато роботи. Ви можете схопитися за голову, коли зрозумієте масштаби всього, що вам потрібно зробити в березні.

Однак це станеться не просто так. Ви багато лінувалися, перекладали на інших відповідальність. Нині ж доведеться відповідати за всі спроби "відкосити" від важливих справ.

Раніше астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку встромлять ніж у спину. На них чекає зрада вже цього тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: