Які знаки - справжні щасливчики / фото pixabay.com

Що стосується мрій, тут у нас все по-різному: хтось дорогою до своєї мрії працює, як віл, а комусь достатньо просто подумати, і все одразу збувається, як за помахом чарівної палички.

Так хто ж ці щасливчики, яким все падає з неба, пише МК.

Рейтинг щасливчиків серед знаків Зодіаку

ТІЛЕЦЬ

Все повинно бути так, як побажаю! Наполегливий Тілець добивається всього в цьому житті, йдучи напролом до своєї мрії. Його не бентежать способи досягнення мети – головне перемогти, досягти, отримати бажане. Він не бачить перешкод. Представник цього знаку просто притягує удачу. Ось тільки сила цього тяжіння настільки сильна, що разом з успіхом може захопити по ходу ще й масу неприємностей.

Відео дня

Читайте такожНа три знаки Зодіаку незабаром чекає грошовий достаток - астрологи

ТЕРЕЗИ

Будь-яке бажання, яке зародилося в голові у представника цього знаку, миттєво візуалізується, обростає масою подробиць, аж до самих дрібниць. Але це ще не все: Терези одразу знаходять людей, здатних дати слушну пораду або допомогти у втіленні мрії в життя. Ось тільки Терезам категорично протипоказано думати про погане, бо ці побажання мають особливість збуватися ще швидше.

СТРІЛЕЦЬ

Дивна особливість представника цього знаку – грамотно себе піднести. Потрібні люди завжди випадково опиняються поруч з ним. У голові у креативного Стрільця народжуються картинки, з яких складається красива мрія, і він точно знає, коли і як вона здійсниться. Йому просто треба викинути з голови все зайве й оточити цю мрію своїм позитивом. Жодних поганих думок! Головне пам'ятати, що думки матеріальні!

ВОДОЛІЙ

Мрії представників цього знаку здійснюються блискавично, причому все, що не завжди радує. А все тому, що Водолій дуже емоційний і має на все своє бачення, яке найчастіше відрізняється від загального. Він все норовить зробити по-своєму, а не так, як треба. У цьому і проблема. Перемудрувати Водолій з легкістю може і на власних бажаннях, бо мрія втілюється не зовсім в тому вигляді, в якому очікувалося.