Правдивість Овна обґрунтовано не принципами, а скоріше певними рисами характеру / фото alltop10.org

Хоч раз в житті кожному з нас доводилося брехати або прикрашати, бо правда буває болючою, неприємною і руйнівною.

Однак гороскоп назве 3 найправдивіших знаки зодіаку, які терпіти не можуть брехні, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожНа три знаки Зодіаку на цьому тижню чекають неприємності - астрологЗнак зодіаку Овен за своєю природою не схильний до брехні і обману. Такі люди деколи нагадують щирих дітей, які говорять в обличчя все, що насправді думають. З одного боку це добре і заохочується суспільством, а з іншого, не кожен готовий почути правду, особливо якщо вона подана в різкій формі. Правдивість Овна обґрунтовано не принципами, а скоріше певними рисами характеру. Це швидкий і імпульсивна людина, який не звик хитрувати. Тобто, він просто не встигає скласти історію, яка буде вигідна, а видає все, як є. І ця правдивість поширюється не тільки на розповідь про події, але і на звичку Овна розкриватися незнайомцям. Ви тільки зустрілися, а знак зодіаку вже готовий переказати вам усе своє життя, поділитися деталями, ідеями, мріями і планами. Це допомагає зблизитися, але і збільшує загрозу попастися на вудку шахраїв.

Відео дня

Телець

У Тельця інша історія, оскільки цей зодіакальний представник дотримується суворих моральних норм і розуміє, що звичка брехати – негативна якість, а ось правдивість – благодійник, за яку його будуть заохочувати і любити. Ця думка вкорінюється в його голові з дитячих років, тому навіть у дорослому віці йому важко змовчати і обдурити. А як тут бути? Його просто совість загризе. Такий знак зодіаку також не прощає брехня з боку оточуючих. Якщо хоч раз його обдурити, то ваш рейтинг падає, він викреслює вас зі списку близьких друзів, куди більше не потрапите. B роботі і любові також воліє просуватися тільки чесним шляхом. Варто відзначити, що Телець може постраждати від правди. Наприклад, істина здатна поранити близьку людину або одного, але зодіак не зможе збрехати навіть заради його блага. Вірніше він збреше, але через пару днів зізнається, тому що змучиться думками про це.

Діва

Діва – не просто один із найправдивіших знаків зодіаку. Перед нами особистості, які відчувають сильне презирство і ненависть до брехні. Тут варто зазначити, що цей зодіакальний представник звикає дотримуватися строгих норм і правил. Він чітко ділить світ на добро і зло, не бачачи півтонів. Тому Діва вважає за краще завжди говорити правду в обличчя. Зазвичай робить це різко, але у більш дипломатичних представників виходить обережно піднести істину, щоб нікого не образити. Зрозуміло, Діва не пробачить, якщо ви їй збрешете. Вона сприймає це як зраду і особисту образу. Крім того, знак зодіаку впевнений, що тільки правда допомагає врятувати світ і зробити людей краще. Вона охоче скаже, що ви неохайно виглядаєте, де помилилися або несете маячню. Але ні, це не спроба вас принизити, а всього лише правда, яка зробить вас трішки краще (ну, Діві так здається).