Як загадати бажання на падаючу зірку / REUTERS

В ніч з 12 на 13 серпня очікується зорепад Персеїди. Тому вам варто виділити час, щоб не тільки помилуватися красивим видовищем, а й загадати найзаповітніше бажання.

Але загадувати теж потрібно вміти, передає slovofraza.

Читайте такожТранзитний Марс: астролог попередив про небезпечний період

Відео дня

Для того щоб Всесвіт вас почув і виконав бажання, потрібно його правильно сформулювати. Тому варто дотримуватися кількох правил: вірити в те, що мрія стане реальністю; нікому не говорити про своє бажання; не зациклюватися на ньому.

Також важливо загадувати конкретне бажання, а не абстрактне. І бажано вмістити його в одне речення. Наприклад, ви хочете грошей. Але не можна загадувати: "Я хочу багато грошей". Потрібно написати: "Я хочу 1000 доларів" або "Я хочу BMW M6". Якщо ви не будете правильно формулювати бажання, то вони можуть виповнитися зовсім не так, як ви хотіли.

Озвучити бажання вголос потрібно тоді, коли ви побачите зірку, що падає. У момент, коли світло згасне, Всесвіт відгукнеться. І не мало важливим нюансом є те, що вам не варто зациклюватися на своєму бажанні і злитися, якщо воно не виповнилося прямо зараз. Подякуйте Всесвіт і йдіть до своїх цілей. Тоді всі ваші мрії обов'язково здійсняться.

Інші новини по темі: