Зростаючий місяць у перших числах квітня залишить ці знаки Зодіаку біля розбитого корита / Колаж УНІАН

У квітні зростаючий місяць буде з 1 по 5 число, а також з 21 по 30. Зростаючий місяць чинить свій вплив на всі знаки Зодіаку. Наприклад, трьом він зіпсує плани і внесе свої корективи в роботу.

Телець

Тельцям не можна нікуди їхати і не можна планувати нічого важливого до 5 квітня, а також на останній тиждень місяця. Якщо вони зважаться на якісь важливі зміни в ці дні, то неодмінно змушені будуть дорого за це заплатити. Наприклад, в дорозі можливі будуть поломки транспорту, зриви рейсів, втрата багажу. 

Не варто випробовувати долю, оскільки в квітні буде ще сонячне затемнення і ретроградний Меркурій, а з ними жарти погані.

Відео дня

Лев

Леви можуть взяти кредит, або навпаки - на початку квітня їм доведеться терміново виплачувати гроші, які вони раніше брали в борг. Зірки кажуть, що до 5 числа представники цього знака Зодіаку будуть вирішувати якісь фінансові питання, які без перебільшення не дозволять спокійно спати. 

Астрологи радять поменше нервувати і дозволяти собі розслабитися - так простіше "освіжити" голову і знайти правильне рішення проблеми. 

Водолій

Водоліям доведеться терміново щось переробляти. Наприклад, якщо вони замовили в інтернет-магазині комусь подарунок, а прийшло зовсім не те, що Водолії хотіли, вони будуть стрімголов бігти в магазин і шукати якусь альтернативу. 

Також в фазу зростаючого місяця в квітні можуть загостритися хронічні захворювання, які змусять звернутися до лікаря і витратити купу грошей на обстеження і аналізи.

Нагадаємо, затемнення в квітні стане початком "білої" смуги для цих знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: