Сонячне затемнення в квітні стане початком "білої" смуги для цих знаків Зодіаку / depositphotos.com

Астрологи розповіли про знаки Зодіаку, яким перше в цьому році сонячне затемнення допоможе вирішити всі проблеми. Щасливчиків буде четверо - це Овни, Тельці, Близнюки і Терези. 

Овен

Овни, які довгий час переживали через житло і хотіли кудись переїхати, нарешті зможуть це зробити. Зірки кажуть, що у представників даного знака Зодіаку буде достатньо сил і грошей на те, щоб поліпшити умови свого життя.

Однак зірки закликають уникнути поїздок або переїздів в день затемнення і перші дні після нього - найкраще всі важливі справи планувати на 24-25 квітня і пізніше. 

Відео дня

Телець

Тельці будуть гребти гроші лопатою! Їм прийде премія, підвищать зарплату, вони виграють в лотерею або отримають спадщину. Зірки кажуть, що сонячне затемнення принесе Тельцям так звані "легкі" гроші, заради яких не доведеться сильно старатися і багато працювати. 

Близнюки

У Близнюків після сонячного затемнення вирішиться якась важлива проблема, яка не давала спокою. Наприклад, якщо у них були проблеми зі здоров'ям і вони довгий час приймали якісь препарати, то зараз аналізи покажуть суттєві поліпшення. Хтось відремонтує зламану техніку або залагодить затяжний конфлікт з близькими.

Терези

Терезам слід очікувати позитивних змін в роботі. Наприклад, їх можуть підвищити або їм збільшать зарплату. Зірки кажуть, що після 20 квітня представники цього знака Зодіаку зможуть отримати ще й новину про членів сім'ї. Наприклад, про те, що хтось чекає на дитину.

Раніше УНІАН опублікував гороскоп на квітень 2023 від Анжели Перл.

Вас також можуть зацікавити новини: