День машинобудування в Україні / depositphotos.com

У 1993 році чинний президент України Леонід Кравчук заснував свято - День машинобудівника в Україні. Датою обрали четверту неділю вересня. У 2021-му році це свято випадає на 25 вересня.

Хто відзначає День машинобудівника - суть і традиції свята

Така подія вважається професійним торжеством кожного фахівця, хто причетний до роботи підприємств машинобудування. Це можуть бути інженери, конструктори і прості робітники.

Відео дня

Підприємства можуть виробляти машини, прилади, конструкції, інструменти побутового або промислового призначення та комплектуючі до них. У цей день керівництво підприємств нагороджує кращих співробітників грамотами і дипломами, можливий грошовий презент.

Співробітник, який домігся неймовірних результатів і зробив найбільший внесок у розвиток галузі, отримує звання "Заслужений машинобудівник України". На головних площах міст на честь свята влаштовують концерти.

День машинобудівника - привітання в прозі, віршах і листівках

Вітаю всіх машинобудівників із їхнім професійним святом! Без цієї шляхетної, важкої праці немислиме життя сучасної людини. Нехай ваша праця завжди приносить користь суспільству, а вам - задоволення. Звершень у всіх починаннях, сміливих ідей та добрих перспектив.

***

Дорогі машинобудівники, вітаємо з професійним святом! У вашій непростій роботі бажаємо продуктивної діяльності, конструктивних рішень, нових ідей і унікальних розробок. Нехай ваша праця буде високооплачуваною і затребуваною, приносить вам задоволення і самореалізацію!

День машинобудівника 2022 - вітання / depositphotos.com

Дорогі технологи, інженери та всі ті, хто пов'язаний з машинобудуванням, вітаю вас із вашим професійним святом! Ваша робота - це нелегка праця, яка допомагає зробити світ комфортнішим для нас. Будьте старанними, адже багато в чому саме від цього залежить якість вашої роботи. Зі святом!

***

З Днем машинобудівника, вітаю всіх працівників цієї найважливішої індустрії. Бажаю успіху в праці, продуктивної роботи, широких перспектив і стабільного зростання, як в кар'єрі, так і у фінансовому відношенні. Благополуччя, високих досягнень і постійного руху вперед.

Як привітати з днем машинобудівника / depositphotos.com

З днем машинобудівника! Нехай усе, що будується Вашими руками, буде гордістю, щоб без поломок і шумів працювали вони багато років, щоб раділи їхні власники вдале придбання, щоб їх вірними друзями вважали.

***

Вітаємо людей, чия праця пов'язана з самою основною галуззю, яка працює на благо всього людства. Галуззю машинобудування. Бажаємо вам космічних успіхів, постійного розвитку, величезних перспектив і безліч нових ідей і проектів. Нехай ваша праця, що приносить зростання, стабільність і благополуччя всій нашій державі, завжди буде гідно оцінена і оплачена. Нехай результати вашої роботи будуть відзначені вдячністю нашого народу. Зі святом!

День машинобудівника в Україні - листівки / depositphotos.com

Вітаю із Днем машинобудівника. Бажаю успішного проектування, створення, програмування будь-якої машини, кожної деталі. Успіхів у роботі та креативних ідей, великих проривів та знатних досягнень.

***

Вітаємо всіх тих, хто має безпосереднє відношення до важливої і життєво необхідної галузі - машинобудування. Бажаємо вам виробничих успіхів, прогресів і результатів. Нехай наше машинобудування ніколи не стоїть на місці, а нескінченно розвивається, росте і шириться. Бажаємо нових ідей, проектів і розробок. Бажаємо, щоб ваша праця завжди була добре оцінена. Зі святом!

Вас також можуть зацікавити новини: