День митника 2024 - картинки / УНІАН

День митника відзначають щороку 25 червня. До обов'язків цих людей входить перевірка вантажу, що ввозиться в країну, та вилучення незаконних речей. Під час війни важливість їхньої роботи зросла як ніколи. Тому в День митника 2024 року обов'язково привітайте знайомих представників цієї професії.

День митника - історія свята

Митна служба України сформувалася 25 червня 1991 року за указом Верховної Ради. Проте довгий час працівники митниці не мали власного свята. День митника України було встановлено лише 2012 року. З того часу свято прийнято відзначати корпоративами та нагородженнями найкращих співробітників.

Привітання з Днем митника у прозі, віршах та картинках

В Україну навіть мишка

Відео дня

Повз митну службу не проскочить,

Бо працівник хоробрий спритно

Всіх перевірить дуже точно!

Тобі я, митнику, бажаю,

Щоб будні проходили гладко,

І хай ніхто не порушає

На вашій митниці порядку!

***

Вітаю з Днем митника! Нехай робота буде простою і без інцидентів, зарплата радує, а в сім'ї буде благополуччя!

***

Зі святом тебе, митнику! Легкої служби, гідної зарплати, сил та енергії, добрих стосунків із начальством! І, звісно, ​​миру та спокою на українському кордоні!

***

Сьогодні День митника, і я вітаю тебе із цим святом! Нехай робота приносить велику радість, і в особистому плані все буде чудово! Міцного здоров'я, щасливого сімейного життя та більше вільного часу для своїх захоплень!

***

Зі святом тебе! З Днем митника! Нехай служба буде легкою та безпечною, начальство та колеги поважають, зарплата зростає, а твоя родина буде міцною та щасливою! Дякую за службу Батьківщині!

​​​​​​З Днем митника / УНІАН
З Днем митника листівки / УНІАН
З Днем митника / УНІАН 

Вас также могут заинтересовать новости: