День рибалки 2023 / фото ua.depositphotos.com

Щороку в другу неділю липня в Україні відзначають День рибалки. Цю дату обрали невипадково - сезон рибного лову в самому розпалі. Привітайте цього дня знайомих рибалок - любителів і професіоналів своєї справи, побажайте їм багатого улову, а ще краще - сходіть разом на риболовлю.

День рибалки в Україні - історія та традиції свята

Професійне свято День рибалки було встановлено в Україні указом президента № 464/95 від 22 червня 1995 року. Згідно з документом, професійний День рибалки Україна відзначає щороку в другу неділю липня. У 2023 році це - 9 липня. Всесвітній день рибалки відзначають щорічно в один і той самий день - 27 червня. 

День рибалки в Україні присвячений підприємцям, інспекторам, екіпажам риболовецьких суден та іншим працівникам рибного господарства. Однак День рибалки відзначають не тільки професіонали, а й просто любителі посидіти з вудкою біля річки. Адже рибна ловля - не лише промисел, а й надзвичайно популярне в усьому світі та найпоширеніше хобі, одне з масових захоплень людства. Тільки в Україні налічуються мільйони рибалок-аматорів і з кожним роком їхня кількість зростає. 

Відео дня

На честь професійного свята працівників рибного господарства та рибалок проводяться ярмарки, змагання з рибної ловлі, навчальні семінари та інші заходи. Це свято - ще й хороший привід нагадати про відповідальне використання водних біоресурсів, природні запаси яких зменшуються з кожним роком. Тому не забувайте про дбайливе ставлення до мешканців водойм.

Вітаємо всіх рибалок з міжнародним святом і бажаємо їм хороших уловів!

День рибалки - привітання та листівки

День рибалки 2023 / листівкиУНІАН

Зі святом професійним привітаю!

Здоров´я, щастя побажаю!

Нехай ласкавий шепіт вод

Нашіптує яскравих вир пригод!

Нехай удача посміхається,

Блешня із хвилею пограється!

Бажаю, щоб вами ми пишалися

Та рибою смачною пригощалися!

***

День рибалки 2023 / листівкиУНІАН

У День рибалки щиро побажаю,

Щоб був багатим твій улов!

Тебе люблю, ціную й поважаю,

І хочу, щоб пудову щуку ти знайшов!

Тож рибного врожаю побажаю,

І ловиться хай риба стрімголов!

***

День рибалки 2023 / листівкиУНІАН

Вітаю з Днем рибалки всіх любителів і професіоналів! Нехай удача і везіння клює на вашу вудку безвідмовно. Нехай достаток і прибуток самі йдуть у ваші сіті. Бажаю кожному одного разу зловити свою рибку-чарівницю, і нехай вона неодмінно виконає найзаповітніші бажання. Бажаю завжди багатого улову і гарного настрою від знатного кльову.

***

День рибалки 2023 / листівкиУНІАН

Нехай улов завжди буде великим, удача і везіння - непромокними, а вудка клює за кожним покликом! Бажаю чудового самопочуття, великого ентузіазму і тільки ясної погоди. Живи так, щоб не було приводу для зневіри і прикрощів, залишайся в тонусі і обов'язково злови свою золоту рибку, яка виконає будь-яке бажання.

***

День рибалки 2023 / листівкиУНІАН

Вітаю всіх професійних рибалок і просто любителів посидіти з вудкою! Нехай на вас завжди чекає хороший улов. Нехай кожен з вас одного разу витягне свою золоту рибку. Бажаю чудового кльову, завжди бути здоровими і ніколи не сумувати. Зі святом!

*** 

Вітаю з Днем рибалки! Риболовля - це не тільки позитивні емоції, а й непроста праця, що вимагає терпіння, витримки, витривалості, цілеспрямованості! Від щирого серця бажаю тобі, щоб ці якості зміцнювалися день за днем! Також побажаю не втрачати азарту від улюбленої справи, радіти кожному дню, здобувати нові навички! Нехай у твої сіті потрапляють не тільки риби благородних порід, а й нові можливості, цікаві ідеї, надихаючі справи! Ловись, рибка, і мала, і велика!

Вас также могут заинтересовать новости: