День танкіста в Україні / УНІАН

Українські танки не бояться ні бруду, ні небезпеки. Українські танкісти завжди були на висоті, а зараз, у непростий воєнний час, наші герої вкотре засвідчили свій професіоналізм і готовність будь-що-будь відстоювати мир і спокій рідної країни. Побажайте цим хоробрим хлопцям у їхнє професійне свято - день танкіста України - удачі та якнайшвидшого настання миру і подякуйте за нелегку службу.

Коли День танкіста в Україні

День танкіста було засновано 1997 року указом президента Леоніда Кучми на підтримку ініціативи ветеранів танкових військ і танкобудівників України.

Враховуючи бойові заслуги танкістів у роки Другої світової війни, та з метою виховання воїнів-танкістів Збройних Сил України в кращих традиціях попередніх поколінь постановляю: Установити в Україні свято - День танкістів, яке відзначати щорічно у другу неділю вересня,

Відео дня

- йдеться в указі.

У 2023 році дату свята було змінено за указом президента Володимира Зеленського. З цього року День танкових військ України відзначатимуть щороку 14 вересня.

Сьогодні механізовані та танкові війська - основа Сухопутних військ України. Під час воєнних дій їхнє основне завдання - це захоплення й утримання зайнятих районів, рубежів і позицій, а також відбиття ударів і прорив оборони противника, розгром ворожих військ. З чим танкові війська успішно справляються в нинішній воєнний час. 

День танкіста - привітання

З Днем танкіста, любий друже!

Успіхів тобі в бою,

Але зичу тобі дуже,

Щоб служив ти в спокою!

Залишайся завжди сильним,

Мудрим будь, щоби броня

Залишалася у тебе

Не пошкоджена щодня!

***

Вітаю з Днем танкіста. Бажаю міцних нервів, як гусениці. Бажаю повної обачності в житті, як у вежі. Бажаю надійного кохання, як броня! Будь сміливим, сильним, мудрим, невтомним і непереможним. І пам'ятай: танки бруду не бояться, а танкісти не бояться взагалі нічого! Бажаю успіхів і геройських вчинків, що вінчаються перемогою!

***

Вітаю з Днем танкіста!

Хай у небі буде чисто,

Хай у серці спокій запанує,

А рідня завжди тебе шанує.

Хай війна забудеться як страшний сон,

Сивина ще довго не торкнеться скронь.

***

Честь і хвала славним і безстрашним танкістам, гідним чоловікам, мужнім захисникам країни. Нехай небо над вашою головою завжди буде чистим, перешкоди переборними, здоров'я міцним, серце хоробрим, настрій чудовим, а доля прихильною. Ви наш захист і підтримка! Усього найкращого, удачі, миру в душі та тепла.

***

З Днем танкістів Вас вітаю!

Зичу миру та здоров’я,

Хай завжди допомагають

Бог-отець і добра доля:

З вірними людьми служити,

В щасті і при грошах жити!

***

З Днем танкіста! Бажаю завжди йти на прорив, домагатися перемоги і вірити у свої сили, бажаю, як найміцніша, найміцніша техніка - танк, бути найміцнішою, найсильнішою людиною, відважним, мужнім, сміливим чоловіком. Прагни і перемагай, кохай, бережи своє щастя і залишайся гордістю для близьких, для міста, для всієї країни.

***

В День танкіста шлю вітання -

Найщиріші побажання!

Зичу щастя і добра,

Щоб любов завжди була!

Настрій був щоб завжди гарний,

А життя твоє - безхмарне,

Щоб з веселощів щодень

Починався кожен день!

***

Серце танкіста - це куточок, де поєднуються хоробрість, честь, витримка, сталеві нерви і любов до Батьківщини. Холодний розум і розпечене бажання захищати свою Вітчизну роблять із простих хлопців висококваліфікованих танкістів. Спасибі вам, рідні, за сміливість, стійкість і свідомість. Будьте здорові, і нехай вдома на вас завжди чекають люблячі люди.

***

З Днем танкіста! Хай в усьому

Вам щастить, в роботі й дома

Буде радісно і щиро...

Успіхів, добра і миру!

***

З Днем танкіста! Бажаю завжди розчищати шлях до перемоги, бажаю скрізь прориватися, бажаю ніколи в собі не сумніватися, бажаю за своє гордо і сміливо битися. І нехай "глухо, як у танку" буде не про твоє життя, нехай кожен день готує для тебе свою удачу і браву битву, в якій ти, звичайно, переможеш.

День танкіста - картинки

День танкіста - картинки / листівки УНІАН

***

День танкіста в Україні - картинки / листівки УНІАН

***

День танкіста - картинки / листівки УНІАН

***

День танкіста в Україні - картинки / листівки УНІАН

Раніше ми розповідали, які свята та вихідні у вересні 2023 будуть.

Вас також можуть зацікавити новини: