День ветеринара 2023 - привітання та листівки / depositphotos.com

Всесвітній день ветеринара відзначається щорічно у останню суботу квітня. У 2023-му році свято випадає на 29 число. УНІАН розповдає, як привітати з днем ветеринарного лікаря своїх знайомих і близьких.

Раніше ми розповідали, які будуть вихідні в травні 2023 і скільки будемо відпочивати на травневі свята.

День ветеринара в Україні 2023 - листівки та привітання

Вітаю із Днем ветеринара. Бажаю ладнати з будь-якими пацієнтами та дарувати кожному з них відмінне самопочуття, гарний настрій. Нехай усі наші улюблені вуха, лапи, роги та хвости будуть здорові. А Вам бажаю міцних сил, впевненого професіоналізму, успіхів, достатку та процвітання.

Відео дня

***

Вітання ветеринарному лікарю / depositphotos.com

Вітаю з Днем ветеринара! Бажаю успіхів на роботі, терпіння і старанності для важливих цілей, подяки за нелегку працю, щастя в особистому житті, удачі і благополуччя. Нехай завжди вдається зцілити будь-яку тварину і отримати у відповідь ласку і доброту в їхніх очах.

***

З Днем ветеринара! Нехай ця добра і благородна професія подарує тобі міцне Ведмеже здоров'я, м'яку котячу ніжність і ласку в любові, гідні матеріальні хом'ячі запаси і побільше приводів для щенячих захоплень.

***

Вітаю! Така добра професія ветеринар, стільки безневинних життів Ви рятуєте, допомагаєте тим, хто не може нічого сказати, хто безмовно любить і не може попросити допомоги. Бажаю терпіння, знань і нехай Ваше добре серце ніколи не знає тривоги.

***

З днем ветеринарного лікаря - вітання / depositphotos.com

Зі святом! Ви справжні ангели тваринного світу, які рятують тих, хто не може сказати про те, що і де болить, поскаржитися і розповісти про свої переживання. Ви розумієте тварин без слів, а велике і добре серце вселяє впевненість в людей. З днем ветеринара!

***

Вітаю тебе з професійним святом - Днем ветеринара! Ти допомагаєш нашим братам меншим знову стати здоровими та активними, даруючи величезну радість і звірам, та їхнім господарям! Бажаю, щоб робота приносила тобі лише задоволення та гарний дохід! Розвивайся у цій сфері та ніколи не зупиняйся на досягнутому!

***

День ветеринара 2023 - листівки / depositphotos.com

Дорогі наші Айболіти, вітаю з днем ветеринара. Бажаю здоров'я вам і вашим пухнастим, хвостатим, вусатим пацієнтам. Нехай робота буде тільки в радість, а вдячністю за вашу працю, будуть повиліваніе хвостом і мокрий теплий мову. Бажаю, стабільності у всьому, благополуччя, супутнього успіху і простий життєвої радості.

***

Вітаю всіх лікарів ветеринарів із професійним святом. Бажаю ніколи не бути покусаними та подряпаними вашими вдячними пацієнтами. Нехай ваша важлива робота, завжди приносить лише задоволення. Бажаю успіху, достатку в кишені та завжди піднесеного настрою.

Вас також можуть зацікавити новини: