День ветеринара 2023 / depositphotos.com

У серпні своє професійне свято відзначають усі ветеринари України. Розповідаємо, коли День ветеринара цього року та як привітати в цей день безмежно добрих людей цієї часом і небезпечної професії.

Коли День ветеринара в Україні

День ветеринара в Україні відзначають щорічно у другу неділю серпня. Цю дату було встановлено 2001 року указом тодішнього президента Леоніда Кучми, щоб "відзначити вагомий внесок працівників ветеринарної медицини в забезпечення ветеринарного та епізоотичного благополуччя, ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва та охорони довкілля". Називається свято - День працівників ветеринарної медицини, і цього дня вітають усіх причетних - від лікарів до прибиральників приміщень у ветлікарнях.

У 2023 році День ветеринара випадає на 13 серпня.

Відео дня

День ветеринара - привітання

Вітаємо чудових людей, які присвятили себе здоров'ю наших менших братів. Дорогі наші Айболити, нехай у вашому житті будуть тільки світлі смуги, радісні моменти і теплі взаємини. Нехай удача ніколи не показує вам гострі зубки і кігтики, а буде до вас прихильною і ласкавою, як і ваші вдячні пухнасті пацієнти. Бажаємо завжди бути здоровими, успішними і дуже щасливими. Зі святом!

***

Зі святом! Ви справжні Ангели для всіх представників тваринного світу - люди, які рятують тих, хто не може сказати про те, що і де болить, поскаржитися і розповісти про свої переживання. Ви розумієте тварин без слів, а велике і добре серце вселяє сили і впевненість. З Днем ветеринара!

***

З прекрасним і добрим святом хочу привітати вас, дорогі ветеринари! Ви люди з великими і відкритими серцями. Те тепло і увагу, яке проявляєте ви до чотириногих пацієнтів, заслуговує великої поваги. Кожна людина повинна прагнути робити світ добрішим. У вас це виходить дуже добре. Щастя вашим родинам, світла вашим душам і здоров'я всім, кого ви лікуєте!

***

Від імені і за дорученням всіх пухнастих, пернатих, хвостатих і інших пацієнтів вітаємо наших Айболитів з професійним святом - Днем ветеринара! Величезну подяку за ваш благородний і гуманну працю ви завжди зможете прочитати в їхніх очах, адже тварини завжди щирі. Нехай ваша праця буде успішною, маленькі пацієнти і їх власники задоволені і веселі, а вам, дорогі доктора - здоров'я, добробуту і особистого щастя.

***

Дорогі ветеринари, прийміть вітання зі святом! Потрібно мати велике почуття любові та милосердя до братів наших менших, щоб робити їх не тільки щасливими, а й здоровими. Ми бажаємо вам величезної професійної поваги колег, безліч можливостей для самореалізації та міцного здоров'я. Завдяки вашим добрим серцям мільйони тварин живуть і насолоджуються щасливим життям. Будьте завжди такими ж чуйними і добродушними людьми, поруч з якими будь-якому вихованцеві буде комфортно і спокійно.

День ветеринара - картинки

День ветеринара - привітання / canva.com

***

День ветеринара - листівки / canva.com

***

День ветеринара - привітання / canva.com

***

День ветеринара - листівки / canva.com

Раніше ми розповідали, які будуть свята і вихідні в серпні 2023 та як відпочиватимемо на День Незалежності.

Вас також можуть зацікавити новини: