Що побажати на Хелловін / колаж УНІАН, фото pixabay.com

Великий і жахливий Хелловін, він же Самайн, щороку настає в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. За повір'ями, саме в цей час на вулицю виходить уся нечисть, щоб лякати всіх і вся. Утім, люди навчилися її лякати самі: у різноманітних костюмах і з страхітливим макіяжем це моторошне свято перетворили на веселу подію. Побажайте в цей день перемогти зло, позбутися нечисті та, навіть у найтемніший час - побільше світла. Колоритні листівки на Хелловін і привітання - у нашій добірці.

Привітання на Хелловін у віршах і прозі

Хай ліхтарик променистий

Розжене в житті все зло.

Відео дня

Дай вам Бог думок лиш чистих,

Щоб завжди у всім везло!

***

Нехай Хеловвін подарує багато страшно позитивних емоцій і море жахливих веселощів! Бажаю, щоб усі злі духи обходили твій дім стороною, адже його обов'язково охоронятиме Джек-ліхтар! Нехай цей осінній день буде сповнений вдалих збігів, цікавих перевтілень і яскравих миттєвостей!

***

Нехай уся нечиста сила, що зустрінеться сьогодні, залишиться тільки в цьому дні, а все чарівне і хороше йде з тобою далі по життю!

***

З Хелловіном всіх вітаю,

За мітлою поспішаю!

Наряджайтеся страшніше,

Разом буде веселіше!

Маску відьми одягайте,

І скоріш усіх лякайте.

Помаранчевий гарбуз,

Фіолетовий картуз,

Музика готична враз,

Приведе усіх в екстаз!

***

Нехай усі святі будуть завжди прихильні до вас, щоб у дім приносили затишок і гармонію, оберігали його від напастей. Бажаю відзначити цей день і згадати всіх тих, кого немає зараз поруч. Вітаю!

***

З Хелловіном! Бажаю веселого і захопливого життя без страхів, втрат, прикрощів і бід. Нехай чорний кіт ніколи не перебігає перед тобою жодної дороги, нехай кожен день твого життя сплітається в одну велику і міцну павутину щастя.

***

Хай дім ваш ангел береже,

А зло не перейде до порога,

Спокій й мир у родині живе,

І не торкнеться вас тривога!

***

Нехай у це свято Хелловін, у вас вистачить солодощів відкупитися від нечисті. Нехай маска сховає вас від недобрих очей, нехай увесь жах цієї ночі сховається в темряві, нехай ліхтар у гарбузі освітлює вам дорогу. Вітаю!

***

З Хелловіном! Бажаю страшного і водночас веселого свята! Нехай монстри виповзають зі своїх нір, відьми пролітають на мітлах і прокидаються темні духи, але жодна нечисть не торкнеться вас. Нехай тільки хороше і світле притягується, щоб ви були щасливі!

***

З Хеллоуїном всіх вітаю,

Й не заснути я бажаю!

Ти в цей вечір не забудь

Вікна й двері відімкнуть.

Прийде товстий чорний кіт,

Полоскоче за живіт,

Будем гарно святкувати,

Буде Дракула літати,

Франкенштейн зайде у двері,

Хтось завиє поруч в сквері,

Зомбі в щічку поцілує,

Гарна відьма зачаклує!

Цілу ніч і аж до ранку

Будуть гості й гулянка!

***

Цієї ночі всі бар'єри між світами усуваються, заповітні ворота відчиняються, зі святом Хелловіна - передодня Дня всіх святих! Нехай сьогодні яскравим буде настрій, безмежною радість, невичерпною енергія. Нехай удача прямує за вами, а доля складається, як у добрій казці. Миру всім нам!

***

Безстрашних і безтурботних днів, свята на душі та в оселі, не втрачати дух хлоп'яцтва та зберігати молодість усередині та ззовні, ніколи не сумувати та знаходити в кожному дні щось особливе!

***

Нехай гноми й упирі

Обминуть твою родину,

А злі відьми на мітлі -

Враз візьмуть і просто згинуть!

Вітаю з Хелловіном!

Картинки на Хелловін

 Привітання з Хелловіном / УНІАН

***

Листівки на Хелловін / УНІАН

***

Малюнки на Хелловін / листівки УНІАН

***

З Хелловіном / листівки УНІАН

Раніше ми розповідали, як відзначають свято Хелловін і що заборонено робити в цей день, щоб не накликати неприємності.

Вас також можуть зацікавити новини: