З Хеловіном 2021 / фото ua.depositphotos.com

Хелловін - свято, яке зараз відзначають у всьому світі. Люди вибирають собі оригінальний костюм, вирізають світильник з гарбуза і роблять запаморочливий макіяж. УНІАН підкаже, як привітати своїх знайомих з найстрашнішим торжеством у році.

Раніше ми говорили про історію свята Хелловін 2021.

Традиції Хелловіна 

Читайте такожСтрахітливий образ на Хеловін: варіанти макіяжу до свята Це свято має безліч яскравих традицій. Вважається, що в цей день злі духи відвідують землю і влаштовують заворушення. Всі звичаї Хелловіна пов'язані зі світом кошмарів. У цей день заведено вбиратися в костюми відьом, вампірів та інших злих істот, наносити грим на обличчя, дивитися ужастики, розповідати страшні історії. 

Відео дня

До Хеловіну прикрашають будинок страшними декораціями, а також вирізають ліхтарі з гарбуза. Овоч очищають від м'якоті і вирізають на ньому зле обличчя, а всередину ставлять свічку.

Також з гарбуза готують святкові страви. Дуже популярні гарбузові кекси і пироги, запіканки і супи. Часто вдома приймають гостей і пригощають їх різними солодощами. У цей день діти відвідують різні будинки і стукають у двері, вимагаючи від господарів цукерок в обмін на життя. 

Привітання з Хелловіном 2021

З Хеловіном картинки / фото avatarko.ru

З Хелловіном. Бажаю страшно красивою і щасливого життя, до остраху приємних і дивовижних зустрічей, до мозку кісток прекрасних і радісних почуттів, емоцій, відчуттів. Нехай монстри і кікімори, духи і всі сили нечисті літають собі і веселяться в цю ніч, а ти всім серцем вір у все добре і світле, всупереч всім забобонам і прикметам.

Привітання з Хелловіном в картинках і віршах / фото avatarko.ru/

З Хелловіном. Бажаю веселого і захоплюючого життя без страхів, втрат, прикрощів і бід. Нехай чорний кіт ніколи не перебігає тобі жодної дороги, нехай кожен день твого життя сплітається в одну велику і міцну павутину щастя.

Привітання з Хелловіном в картинках / фото avatarko.ru/

Настав час страшилок. Вітаю з Хелловіном і бажаю, щоб сьогодні аж дух захоплювало і було все до остраху цікаво. Веселого свята, гучного сміху, неймовірного захоплення і подиву. І нехай сьогодні відьми літають на мітлах, оживають мумії і прокидаються духи, а ти завжди, чуєш — завжди залишайся на піку щастя!

Картинки на Хелловін / фото avatarko.ru

З Хелловіном всіх вітаю,

За мітлою поспішаю!

Наряджайтеся страшніше,

Разом буде веселіше!

Маску відьми одягайте,

І скоріш усіх лякайте.

Помаранчевий гарбуз,

Фіолетовий картуз,

Музика готична враз,

Приведе усіх в екстаз!

Привітання на Хелловін / фото avatarko.ru/
Привітання з Хелловіном / фото avatarko.ru/
Хелловін листівки з поздоровленнями / фото avatarko.ru/

Читайте також: