Міжнародний день сім'ї 2022/ фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 8 липня, в Україні відзначається День сім'ї, кохання та вірності. Православні віруючі зустрічають церковне свято 8 липня - день Петра та Февронії, які вважаються покровителями закоханих та подружніх пар. УНІАН розкаже, яке привітання з днем сім'ї у прозі чи віршах буде найбільш вдалим.

День сім'ї - привітання в картинках і віршах

Як привітати з днем сім'ї кохання та вірності / depositphotos.com

Вітаю з Днем сім'ї, кохання та вірності! Сім'я - найцінніший скарб, який люди можуть мати у житті. Ніяка карколомна кар'єра та золоті гори не замінять підтримки рідного плеча, дитячої посмішки, теплих обіймів. Хочу побажати цього дня цінувати понад усе свою сім'ю, дорожити кожною хвилиною, проведеною поряд з рідними людьми, ставити сімейний добробут пріоритетом, насолоджуватися близькістю та теплом. Нехай родина буде здоровою, щасливою, позитивною та великою!

***

Відео дня

Бажаю, щоб у вашій родині завжди панували любов, вірність, взаєморозуміння і звичайно ж, щастя! Нехай кожна мить, проведена поруч з рідними, приносить вам тільки радість, посмішки, гармонію в душі і гарний настрій!

***

Стійких відносин, мізерних проблем, легкого спілкування та взаєморозуміння. Нехай усі суми проходять стороною, на душі буде тихо та спокійно. Зміцнюйте свій шлюб щохвилини, пишайтеся успіхами та досягненнями.

Прикольні вітання з Днем сім'ї у прозі / depositphotos.com

Посміхніться, обійміть один одного міцніше і пам'ятайте: сім'я - це найцінніше, що може бути на землі! Бажаю вашому дому, вашому сімейному осередку великого щастя і благополуччя, миру і злагоди, душевної теплоти і гармонії у відносинах. Бережіть свою любов, несіть її через роки і залишайтеся справжнім зразком дружною, вірною і міцної сім'ї!

***

Цього дня прекрасний, День сім'ї та вірності, хочеться привітати вас зі святом. Бажаю вам зберігати своє вогнище і не дозволяти йому гаснути. Любові та порозуміння, терпіння та удачі, щастя та благополуччя, добра та усмішок! Зберігайте сімейний затишок та тепло, любіть одне одного та даруйте ніжність.

***

Нехай ваша сім'я завжди буде міцною фортецею, стіни якої зможуть витримати будь-які вітри, неприємності і напасті. А всередині цих стін нехай завжди панують мир, любов і спокій. Живіть дружно, шануйте інтереси один одного, поважайте один одного і з трепетом ставитеся до почуттів всіх тих, кого ви самі любите. Бажаю вам миру, добра і процвітання, душевного багатства і матеріальної стабільності. З Днем сім'ї, любові і вірності!

***

У цей чудовий День сім'ї, любові та вірності бажаю вам, друзі мої, зберігати любов і відданість один одному. Нехай ваша життєрадісна сім'я цвіте та пахне, міцніє та множиться. Нехай ваше жарке вогнище кохання горить все яскравіше і полум'яніше, віддаючи вам своє тепло і затишок. Гарячого щастя вам, дорогі!

День сім'ї - вітання у картинках / depositphotos.com

Сім'я - один з найважливіших етапів в житті кожної людини, основа відносин, незамінне джерело підтримки і опори. Я бажаю вам в це прекрасне свято сім'ї міцної любові, незламної віри і турботи. Нехай ваш сімейне вогнище відрізняється значущим достатком і великою кількістю ніжних почуттів один до одного. Любіть, балуйте один одного, дорожите вашим гніздечком і наповнюйте його маленькими чудесами у вигляді діточок.

***

Бажаю, щоб у вогнищі вашого будинку завжди горів вогонь кохання та пристрасті. Бажаю, щоб за вашим столом завжди сиділи три бажані гості; багатство, благополуччя та щастя. Бажаю, щоб ваші діти завжди були здорові, ситі та задоволені. Нехай у вашій сім'ї ніколи не трапляється, біди, невдачі та горя. З днем сім'ї, любові та вірності!

***

День сім'ї, любові і вірності - день основ нашого життя, день найсвітліших і щирих почуттів. Вітаю вас усіх! Бережіть свої сім'ї, Любіть один одного, вірте. Нехай в кожному будинку панує мир, добро, радість і щастя!

Вас також можуть зацікавити новини: