Привітання з Обрізанням Господнім / ікона

14 січня, крім Старого Нового року і Дня святого Василя, відзначається православне свято - Обрізання Господнє 2023. Віруючі традиційно в цей день бажають один одному істинної віри, спасіння та Божого благословення. Щиросердечні вітання та листівки зі святом Обрізання Господнє - у добірці УНІАН.

Обрізання Господнє - привітання

Вітаю з святом Обрізання Господнього. Бажаю завжди знаходити світлий шлях навіть у найпохмуріший день, бажаю щиро любити і всією душею сподіватися на мир, успіх, благо і добро. Нехай Господь буде з тобою, хай щастя наповнює твоє серце.

***

Відео дня

У день обрізання Господнього бажаю світлих надій душі і добрих прагнень серця, небесної допомоги у скрутну хвилину і доброї вдачі, щирого щастя і чистого кохання, міцної віри і розсудливості.

***

У день Обрізання Господнього від щирого серця бажаю вам миру за вікном і щастя в домі, щирих молитов і Божої благодаті, здійснення бажань, благополуччя в сім'ї, взаємності у почуттях, відкритості та великодушності, радості та міцної віри.

***

У день Обрізання Господнього бажаю ніколи не втрачати віри в Бога і завжди берегти в серці надію на благо. Нехай в твоєму житті буде мир і радість, нехай в твоїй родині всі будуть щасливі і здорові, нехай в твоїй душі живе доброта і щедрість.

***

У день Обрізання Господнього побажати хочу чистих думок і благих цілей, великих прагнень і добрих справ, безсумнівною честі і бравого гідності, чуйного серця і щасливої душі, благополучного шляху і щирої радості.

***

Обрізання Господнє - листівки зі святом

Обрізання Господнє / листівки УНІАН
Свято Обрізання Господнє / листівки УНІАН
Обрізання Господнє / листівки УНІАН
Свято Обрізання Господнє / листівки УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: