Привітання з днем народження своїми словами / depositphotos.com

День народження - радісна подія, в честь якої прийнято дарувати подарунки і бажати своїм близьким всього самого найкращого. УНІАН підкаже, як привітати зі знаменним днем кохану людину і яку листівку їй відправити.

Раніше ми детально говорили про те, які привітання з Днем народження чоловікові будуть найбільш вдалими.

З Днем народження, сестра - листівки та проза

Найкрасивіші листівки з Днем народження / листівки УНІАН

З Днем народження, сестричко! Бажаю тобі виконання найпотаємніших бажань, здоров'я, натхнення, удачі і позитиву. Будь завжди в гарному настрої, отримуй задоволення від кожного прожитого дня. Залишайся завжди коханою, красивою і щасливою!

Відео дня

***

Дорога моя сестра, вітаю тебе з Днем народження! Бажаю тобі, в першу чергу, здоров'я, щастя, любові, побільше радості. Залишайся такою ж життєрадісною і такою ж впевненою в своїх силах. Хочу, щоб у тебе все виходило, щоб невдачі тебе ніколи не турбували, щоб твої очі іскрилися від ентузіазму! Кохай і будь кохана.

***

Мила моя сестра! Вітаю тебе з Днем народження! Бажаю тобі завжди бути у відмінному настрої, вірити в краще і ніколи не здаватися. Нехай твоє життя буде наповнене радістю, гармонією і красою. Кохай, будь кохана і завжди залишайся собою. Будь щаслива і ніколи не сумуй.

***

Дорога моя сестричка, вітаю тебе з Днем народження! Бажаю тобі думати тільки про хороше, мріяти про важливе, вірити в краще і отримувати бажане. Сестра, будь щаслива, кохана, собою прекрасна і чарівна!

Привітання з Днем народження подрузі - красиві слова

З Днем нарождення - листівка для подруги / листівки УНІАН

Моя люба, щиро вітаю тебе з Днем народження. Будь щасливою, з роками тільки гарнішою, завжди відчувай себе потрібною. Нехай тебе оточує любов, увага і турбота. Бажаю міцного здоров'я, багато посмішок, енергії, неймовірних подій і світлих спогадів. Цей день тільки твій!

***

Дорога моя, зі святом тебе, з Днем народження! Залишайся такою же яскравою, товариською і чуйною людиною. Нехай життя твоє буде сповнене любові, турботи, неймовірних пригод і чудових емоцій. Будь щаслива!

***

Дорога і улюблена подруга, з Днем народження! В першу чергу бажаю тобі жіночого щастя, взаємної і чистої любові, тепла і турботи! Нехай все, про що мрієш, здійсниться, про що думаєш - збудеться! Хороших людей тобі на шляху, веселощів і світлих спогадів! Нехай протягом усього твого життя тебе супроводжують посмішка і удача! Будь завжди кохана і безмежно щаслива! З твоїм днем тебе, рідна!

***

Вітаю з Днем народження, моя люба! Бажаю, щоб тобі дарували стільки ж щастя, скільки ти віддаєш іншим. З тобою завжди тепло і затишно. Залишайся такою ж сонячною і тою, що легко йде по життю, незважаючи на всі труднощі. Бажаю, щоб ти пам'ятала про хороше і забувала погане. Люби, радій, подорожуй, злітай якомога вище. І нехай від твоєї краси всі чоловіки світу божеволіють!

З Днем народження сина - теплі привітання мамам

Листівка з Днем народження сина / листівки УНІАН

Сьогодні День народження твого сина, а значить, це і твоє свято теж! Бажаю, щоб синок завжди був твоєю гордістю, дарував тобі тільки радість і ріс міцним, здоровим хлопчиною! Нехай його життя буде наповнене лише барвистими подіями, любов'ю близьких і рідних, а також яскравими успіхами і досягненнями!

***

Вітаю твого синочка з Днем народження! Нехай він завжди буде неймовірно щасливою людиною і радує тебе своїми успіхами! Бажаю йому міцного здоров'я, відданих друзів і виконання його найзаповітніших бажань! І нехай удача завжди буде на його боці!

***

Дорога наша, вітаємо тебе з черговим етапом життєвого шляху твого сина - з його Днем народження! Нехай він завжди буде для тебе джерелом радості, приводом для гордості, надійною підтримкою і опорою!

***

Вітаю тебе з Днем народження твого улюбленого синочка! Нехай його щаслива посмішка якомога частіше радує тебе! Бажаю синові міцного здоров'я, усіляких успіхів і виконання заповітних бажань! Нехай між вами завжди панують гармонія, розуміння і взаємопідтримка!

З Днем народження дочки - зворушливі побажання

Привітання з Днем народження дівчинки / листівки УНІАН

Вітаю вас з Днем народження вашого сонечка, вашої чудової донечки! Нехай її очі завжди сяють від щастя, а посмішка виблискує яскравіше мільйона зірок! Бажаю, щоб всі мрії вашої дівчинки збувалися, щоб вона дарувала вам тільки радість і завжди жила в мирі і любові!

***

Вітаю вас з Днем народження донечки. Бажаю залишатися завжди добрими, розуміючими, щиро люблячими і терплячими батьками. Нехай дочка радує своїми перемогами і досягненнями. Нехай кращою нагородою життя для вас будуть її успіхи і щастя.

***

Вітаю з Днем народження дочки! Бажаю їй неземної краси, натхнення, яскравих променів життя, здійснення мрій, щасливої долі, радості і добра. А вам - батьківського терпіння, спокою, здоров'я на довгі роки, благополуччя, достатку, мільйон можливостей. Ви батьки прекрасної дочки!

***

Сьогодні у вашої донечки День народження, з чим я вас сердечно вітаю! Нехай вона росте щасливою, здоровою і веселою дівчинкою! Бажаю, щоб всі мрії і бажання вашої донечки здійснилися! Нехай удача супроводжує її день у день, а життя дарує приємні сюрпризи!

Вас також можуть зацікавити новини: