Як попросити вибачення / фото ua.depositphotos.com

Всі ми іноді робимо вчинки і говоримо слова, про які шкодуємо. Відчуваючи провину, ми шукаємо сотні способів домогтися прощення. Наш сайт підкаже, як оригінально і щиро сказати близькій людині "пробач мене, будь ласка" за допомогою віршів, прози і картинок.

Прости мене - вірші і проза з вибаченнями

Ти пробач, прошу тебе,

На мене не ображайся.

Відео дня

Я виню, повір, себе,

Дуже, ти не сумнівайся.

***

Пробач, будь ласка, ти мене,

Вину я розумію.

Я точно знаю лиш одне:

Все виправить зумію!

***

Пробач мене за все, прошу.

Я знаю, є моя вина!

Я вибачення приношу,

Завалиться образ стіна!

Всі сварки ми забудемо,

І сказані всі грубі фрази,

Всі кривди перебудемо.

Прошу, пробач усі образи!

***

Вибачення мої

Щирі і від душі,

Ти, будь ласочка, прийми

Й хоч рядок напиши.

***

Я розумію, що зараз не найкращий час, ти не хочеш нічого чути і говорити зі мною, але я щиро прошу вибачення. Не хочу, щоб в результаті цього непорозуміння ми втрачали наш зв'язок. Пробач, якщо зможеш.

***

Я та людина, яка спочатку говорить, а потім думає. Ти ж знаєш мене, але завжди приймаєш. Каюсь, в цьому випадку все сказане було зайвим. Тож вибач мене, якщо зможеш. Я нікуди ж без тебе.

***

Щиро прошу у тебе вибачення! Всі мої дії і слова були зроблені не зі зла, а просто в запалі гніву. Мені дуже соромно, і я визнаю свою провину. Давай забудемо образи і непорозуміння, на них не варто витрачати життя. Вибач!

***

Пробач мене! Я так не хочу образи нести з собою по життю, псувати наші відносини. Більше всього на світі не хочу ображати тебе, адже ти не заслуговуєш цього. Обіцяю, що ніколи в житті не повторю помилки цієї.

***

Я дуже прошу пробачити мене за мою помилку. Я щиро каюся, що так вийшло, і постараюся не допускати такого надалі. Мені і справді дуже соромно, але я обіцяю виправитися.

***

Я перепрошую перед тобою, мені дуже соромно і незручно за всі мої слова і вчинки. Я не знаю, що на мене знайшло. Хочу спокутувати свою провину і помиритися з тобою. Я більше так не буду, прости мене, будь ласка.

Листівки та картинки з вибаченнями

Пробач мене картинки / фото pixabay.com
Пробач мене картинки / фото pixabay.com
Пробач мене картинки / фото pixabay.com
Пробач мене картинки / фото pixabay.com
Пробач мене картинки / фото pixabay.com
Пробач мене картинки / фото pixabay.com

Вас також можуть зацікавити новини: