День працівників карного розшуку 2024 / фото ua.depositphotos.com

Щороку 15 квітня Україна вшановує працю професіоналів карного розшуку. Це свято присвячене співробітникам поліції, які шукають та затримують небезпечних злочинців. Дата урочистості обрана на честь заснування Служби карного розшуку України 15 квітня 1919 року.

Робота професіоналів карного розшуку є особливо важливою під час війни. Саме вони забезпечують нашу безпеку та знаходять злочинців, які працюють на окупантів. Ми зібрали красиві картинки та привітання з Днем працівників карного розшуку 2024 року, якими можна привітати близьких.

Привітання з Днем працівників карного розшуку 2024

Вітаю із Днем працівників карного розшуку. Бажаю ніколи не втрачати своєї вправності, завжди знаходити навіть найхитріших злочинців. Успішної діяльності, легких пошуків, високих звань, а також впевненості, сил та удачі на кожен випадок.

Відео дня

***

Вітаю з Днем працівників карного розшуку! Від щирого серця бажаю успішного розшуку та вдалої роботи, кар'єрного росту та благополуччя, прекрасного настрою і бути в житті найкращими. Нехай у житті завжди буде щастя, любов та радість!

***

Вітаю із Днем працівників карного розшуку. Щиро бажаю надійної безпеки та передбачливості, обережності та уважності, мужності та сміливості, міцного здоров'я та оптимізму, неймовірної сили та прекрасної інтуїції!

***

Бажаю свободи бути самим собою, мудрості, оперативності, відповідального підходу до вирішення будь-яких завдань, відчуття необхідності та поваги, позитивних думок, стабільного достатку та просто величезного щастя!

***

Хто, як не ви, розшукає злочинців, покарає зло, доб'ється справедливості? Бажаємо всім співробітникам карного розшуку України здоров'я, кмітливості, удачі, спритності та відданих друзів! Везіння вам по життю та в роботі!

***

У День працівників карного розшуку вітаю всіх слідчих і хочу їм побажати легких справ, поменше злочинів та більше доблесних подій, а ще справедливості та душевної рівноваги!

***

Усіх працівників карного розшуку України вітаю із професійним святом. Нехай ваша благородна праця буде корисною для всіх людей, нехай ваші сім'ї завжди живуть у спокої та добробуті. Будьте здоровими та щасливими!

З Днем працівників карного розшуку / фото ua.depositphotos.com
З Днем працівників карного розшуку / фото ua.depositphotos.com
З Днем працівників карного розшуку / фото ua.depositphotos.com
З Днем працівників карного розшуку / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: