Старий Новий рік настане в ніч на 14 січня / фото pixabay.com

У ніч з 13 на 14 січня українці проводжатимуть Старий Новий рік. У цей день прийнято відвідувати своїх рідних і близьких, щоб ще раз побажати їм всього найкращого в житті.

Однак не всі знають, що на Старий Новий рік 2024 потрібно дотримуватися кількох правил, щоб не накликати біду.

УНІАН розповідає, що можна, що не можна робити 14 січня 2024 року.

Відео дня

Що не можна робити 14 січня на Старий Новий рік - запам'ятайте це

Астролог Влад Росс в коментарі УНІАН поділився, що 13 і 14 січня не можна починати щось нове, тому що всі ці справи зазнають краху.

"Не можна починати нові справи через Чорний Місяць. Чортова дюжина не сприяє розвитку, від людини мало що залежить. Також я не рекомендував би підписувати документи, тому що можна нарватися на шахраїв і потрапити в халепу", - говорить Росс.

При цьому він уточнив, що в ці дати можна позбавлятися від усього старого. Тому, якщо ви думали, чи можна прибирати 14 січня, то відповідь очевидна. 

"Можна перебирати речі в шафі, наводити лад в будинку, виносити сміття, однак, не можна виносити сміття після заходу сонця. Це обов'язково потрібно робити вранці, в будь-який день", - додав експерт.

Крім того, Влад Росс розповів, що не варто переживати про те, що 2024 рік буде кармічним. Згідно нумерології, цифра цього року - 8, а вона пов'язана зі звільненням.

"8 пов'язана зі змінами, очищенням від будь-якої карми. Якщо хочете звільнитися від карми, то робіть це в 2024 році. Киньте пити, палити, займіться спортом, поміняйте місце проживання. Все це буде дуже вдало", - підсумував астролог.

Тепер ви знаєте, що можна, а що не можна робити 14 січня. Сподіваємося, ці прості поради допоможуть вам залучити в своє життя все тільки найкраще і врятують вас від бід.

Вас також можуть зацікавити новини: