День травматолога 2023 / фото ua.depositphotos.com

Щорічно 20 травня у світі відзначають День травматолога. Ці лікарі спеціалізуються на вивихах, переломах, синцях та інших травмах кісток і суглобів. Вони вміють не тільки "полагодити" і позбавити від болю, але і заспокоїти. Вони бачили те, що нам навіть і не снилося, і їм є що розповісти, але вони, як і раніше, продовжують дивитися на життя з позитивом. Привітайте цих сміливих людей в білих халатах з професійним святом і постарайтеся сьогодні берегти себе - нехай лікарі відпочинуть. 

Раніше ми розповідали, які свята і вихідні в травні 2023 будуть.

День травматолога - привітання зі святом та оригінальні листівки

З Днем травматолога / листівки УНІАН

У Вас не тільки є харизма -

Відео дня

Знавець всього Ви організму.

Ви - лікар-профі, вищий клас

З Днем травматолога!

Любимо Вас!

***

Вітаю з Днем травматолога! Бажаю будь-якого пацієнта, яка б у нього не була травма, ставити на ноги. Бажаю, щоб в особистому житті взагалі не було травм - ні тілесних, ні душевних. Нехай робота виключає труднощі й помилки, нехай кожен день зміцнює здоров'я, віру в себе і прагнення до успіху. Бажаю стійкості, мудрості і благополуччя.

***

День травматолога - привітання / листівки УНІАН

Вітаємо з Днем травматолога! Бажаємо не тільки дбати про здоров'я інших, а і берегти своє. Нехай довге життя обдарує Вас щасливими моментами і приємними спогадами, розумінням і вдячністю людей. Успіхів у Вашій справі і гарного настрою!

***

Вітаю з професійним святом! Бути травматологом - справа непроста, але ти завжди на висоті! Бажаю, щоб жодного разу не здригнулася рука, щоб ні краплі не було сумнівів в тому, що ти майстер своєї справи та з будь-якими труднощами обов'язково впораєшся. Я бажаю тобі не втрачати професіоналізму і рішучості, бажаю домагатися поставлених цілей і визнання свого таланту. Удачі на операціях, успіхів у трудових буднях і яскравих емоцій щастя в кожному дні календаря!

***

З Днем травматолога / листівки УНІАН

Вітаю Вас з днем травматолога! Бажаю ясного і сонячного настрою, адже часом буває нелегко і похмуро навколо. У Вас непроста робота і я бажаю в ній тільки хороших історій і щасливих випадків, міцної витримки і сильних нервів. Доброго Вам оточення, плідних результатів в кар'єрі і заохочувальних грошових бонусів.

***

З Днем травматолога! Бажаю бути ангелом в білому халаті, що рятує мільйони людей, бажаю залишатися чудовою людиною за будь-яких обставин життя. Міцних тобі кісток, а також нервів, високого і гемоглобіну, і рівня щастя в житті, слабкості тільки в обіймах коханої людини, а високої температури тільки на відпочинку в сауні!

***

День травматолога 2023 / листівки УНІАН

Вітаю з професійним святом-днем травматолога! Хочу від щирого серця побажати невичерпного здоров'я, побільше терпіння і сил, вдячних пацієнтів і легкої роботи. Нехай гарний настрій не покидає ніколи, а успіх і удача стануть супутниками життя.

***

З Днем травматолога! Бажаю, щоб білосніжними були й твій халат, і твоя посмішка, і медична репутація, бажаю, щоб міцними були й твоє здоров'я, і ​​твої нерви, і твоя броня проти всіх недуг. Успіхів на посаді та нуль втоми, подяки пацієнтів і грошей в гаманці!

***

З Днем травматолога / листівки УНІАН

З Днем травматолога! Бажаю, щоб до щасливого життя у тебе не було ніяких протипоказань, щоб і робота, і особисті справи, і все інше було добре, щоб у твій організм завжди надходили вітаміни любові та радості, щоб здоров'я твоє і твоїх пацієнтів було міцним, як якісний медичний спирт!

***

Вітаємо з професійним святом - Днем травматолога. Бажаємо Вам здоров'я і успішної роботи, душевного підйому і припливу сил. Нехай Ваша благородна праця служить на благо людям!

Вас також можуть зацікавити новини: