Всесвітній День паперового пакету / pinterest.ru

В Австралії - День аборигенів, в США - День «Їж своє желе», День пирога з пеканом, День простоти, в Данії, Норвегії - День фіорду, в Індії - свято колісниць «Ратха Ятра», в Кірібаті - День Незалежності, в Північній Ірландії - День битви на річці Бойн, День оранжистів, в Мексиці - День адвоката.

Пам'ятні дати 12 липня, річниці та події

Читайте такожІменини 12 липня: хто святкує іменини сьогодні і яким ім'ям назвати дитинуУ 1931 році у Франції був встановлений пам'ятник мушкетеру Д'артаньяну.

12 липня 1933 Конгрес США ввів таке значення, як МРОТ - мінімальний розмір оплати праці. Тоді він склав 33 центи на годину.

Відео дня

У 1962 році в Лондоні відбувся перший концерт групи «Rolling Stones».

У 2003 році в Каліфорнії суд зобов'язав тайванську фірму-виробника карамелі виплатити 50 млн доларів батькам дитини, яка подавилася цукеркою і загинула від цього. Це - безпрецедентна сума компенсації продовольчою компанією шкоди від своєї діяльності.

Яке сьогодні церковне свято

Церковне свято 12 липня / pinterest.ru

Православна церква 12 липня вшановує пам'ять двох апостолів - Петра і Павла. За старих часів до цього дня готувалися, як до великого свята: прибиралися в будинках, прикрашали кімнати, чистили двір.

Що сьогодні не можна робити

Читайте такожДень рибалки 2021: креативні листівки та теплі привітання у віршахНе можна важко фізично працювати, займатися садом або городом. Також не можна прати, прасувати, шити. На купання заборони немає. Не варто лаятися і бажати зла іншим - все повернеться сторицею. Немає заборони на сімейні застілля, особливо на природі. Рекомендується відмовитися від інтимної близькості, вінчання і хрещення дітей. Є повір'я, що сьогодні не можна давати в борг і брати самому.

 Прикмети на 12 липня     

  • З давніх-давен існують погодні прикмети на цей день:
  • Дощ - буде мокрий сінокіс;
  • Двічі пішов дощ - до багатого врожаю;
  • Зозуля кує - літо буде довгим, а зима настане нескоро;
  • Листя з дерев починають опадати - скоро настане осінь.

Іменини 12 липня

Іменини у Павла, Петра, Неофіта і Григорія 

Вас також може зацікавити: