Сьогодні в Ізраїлі проходить фінал найпрестижнішого пісенного конкурсу Європи / фото instagram.com/eurovision

Сьогодні у столиці Ізраїлю Тель-Авіві проходить фінал Євробачення-2019. УНІАН транслюватиме подію онлайн.

Читайте такожЄвробачення 2019: де і коли дивитися фінал - пісні учасників (відео)

У фіналі міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2019 заспівають представники 26 країн-учасниці. При цьому 20 фіналістів визначилися після двох півфіналів, які відбулися 14 та 16 травня. Також за традицією шість країн-учасниць пройшли у фінал автоматично – це переможець конкурсу у 2018 році Ізраїль і країни засновники, так звана «велика п'ятірка» - Італія, Великобританія, Іспанія, Німеччина і Франція.

Відео дня

Крім самих учасників на сцені Євробачення-2019 сьогодні виступлять такі зірки, як Мадонна, Вєрка Сердючка, Кончіта Вурст та інші учасники конкурсу минулих років.

Фінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2019 транслюють два українських канали, а також в інтернеті. 

Трансляція на каналах

Транслювати конкурс будуть два українських телеканали: "UA: Перший" і "СТБ". Трансляція розпочнеться 18 травня, у суботу, в 22:00, і триватиме до пізньої ночі. Зазвичай голоси підраховують приблизно до двох годин ночі.

Де дивитися Євробачення онлайн

Для тих, у кого вдома немає телевізора, а також тих, хто захоче подивитися Євробачення в навушниках, поки інші сплять, наприклад, підійде трансляція в інтернеті. Євробачення онлайн буде транслюватися на офіційному каналі конкурсу в Youtube, а також на сайті УНІАН.