помилкові

У неділю, 8 липня, у Києві вперше виступив колумбійський співак Maluma. Кліпи виконавця збирають мільярди переглядів на YouTube: один лише спільний з Shakira трек Chantaje має 2,4 мільярда переглядів.

Про це повідомляє кореспондент УНІАН.

Відкрила концерт Maluma в Києві популярна українська співачка Настя Каменських.Після виступу вона зробила спільне фото з Maluma, в підписі до якого зізналася, що це був неймовірний концерт.

Відео дня

"Maluma, рада вітати тебе в Києві. Ти – неперевершений артист, ти подарував українцям неймовірне шоу, наповнене запальною енергетикою, запальними танцями і чудовою музикою! Дуже рада стати частиною такого грандіозного концерту і відкрити твій виступ. Ти запалив цей вечір!", – написала Настя.

Після виступу Каменських Maluma не став довго мучити зал очікуванням і вже через 20 хвилин вийшов на сцену в неонових помаранчевих штанах і облягає майці, з'явився на сцені у супроводі лазерного шоу.

Концерт Maluma відкрив своїм хітом Mala Mia, а потім Corazon. Виконав він і мегапопулярную Chantaje. До речі, на бек-вокалі замість Шакіри йому підспівувала його дівчина Наталка. Підспівували глядачі і під одну з найвідоміших його композицій El Perdedor. Felices los 4 також виконувалася в супроводі стрункого хору шанувальників, прекрасно знають слова.

Доповнювали виступи гарячого кубинця дівчата з балету з апетитними формами. Та й сам співак не упускав можливості рухати стегнами в такт музиці.

В кінці виступу Maluma підніс українським фанатам прекрасний подарунок - вийшов на біс з синьо-жовтим прапором на плечах.

УНІАН

Крім цього, Maluma зізнався, що в захваті від української мови та назвав її дуже складною для вивчення. При цьому він порадував фанатів словами "спасибі", "на здоров'я" і навіть "дякую", а словом "цілу" просто підкорив всю жіночу половину аудиторії.

Артист поводився дуже тепло з залом і пожартував про те, що навіть сам здивувався, як це його занесло так далеко від рідного дому - Колумбії.

Як повідомляв УНІАН, колумбійський співак Maluma вийшов на сцену в Києві з українським прапором.