В мережі опублікували трейлер російського серіалу "Чорнобиль", прем'єра якого запланована на наступний рік.

За сюжетом, у серіалі буде розповідатися не тільки про саму аварію на ЧАЕС, але про період до і після катастрофи. При цьому дії розгортатимуться навколо агента ЦРУ, який приїхав в Прип'ять.

Читайте такожТворці серіалу "Чорнобиль" прокоментували фінальну серію (відео)

"Українському відділу КДБ СРСР стає відомо про інтерес, який проявляють іноземні спецслужби до Чорнобильської атомної електростанції. В Прип'ять прибуває підполковник військової контррозвідки, який шукає співробітника ЦРУ, що розгулює по території міста", - йдеться в описі сюжету.

Трейлер отримав безліч негативних відгуків від користувачів мережі. Багато хто порівняв його з серіалом "Чорнобиль" від американського каналу HBO, що став сенсацією цього року.

"Той незграбний момент, коли у британців антураж у фільмі про СРСР вийшов краще, ніж у країни яка цим СРСР була", "Так хлопці, потрібно терміново відповісти Заходу. Бюджет три пачки сухариків і пиво для оператора. Поїхали", "В 3-хвилинному трейлері ляпів більше, ніж у всіх серіях від HBO", "Все гармонійно: Росія - пародія на країну, а це пародія на кіно", "Господи, не випускайте це на екрани, прошу вас! Навіть по трейлеру зрозуміло що це дно", - пишуть у коментарях під відео.