Кліп Jerry Heil полетить у космос зі 100 000 дитячими малюнками

Сьогодні, 25 вересня, популярна українська співачка Jerry Heil у ефірі Сніданку з 1+1 презентувала кліп на пісню #моядитячамрія. Виконавиця приєдналась до проекту Здійсни мрію і арт-марафону зі збору малюнків і присвятила пісню мрійникам. Відео було створено на основі малюнків дитячих мрій, зібраних благодійним проектом по усій Україні. Також у кліпі ожив головний персонаж проекту – дівчинка на єдинорогові, якого створила ілюстратор, арт-фея проекту Аня Ломакіна.

Кліп Jerry Heil на пісню #моядитячамрія, створений з малюнків дитячих мрій, стане першим в історії України відеокліпом, який буде закодовано у спеціальний сигнал і надіслано у космос. Вже 28 вересня його буде відправлено у  Промені мрій з найбільшого радіотелескопа України разом зі 100 000 малюнків дитячих мрій у напрямку планетної системи TRAPPIST-1. Сигнал подолає 400 трильйонів кілометрів і буде летіти 41 світловий рік до обраної планети, де, ймовірно, є життя. Працівники Національного космічного центру вже сьогодні розпочнуть кодувати відеокліп. «Я ніколи не могла уявити, що пісня і кліп можуть полетіти у космос і що першим відправиться саме моє відео» - ділиться Jerry.

Кліп Jerry Heil полетить у космос зі 100 000 дитячими малюнками

У новорічні свята Jerry отримала «Набір мрійника» від проекту «Здійсни мрію». Там була інформація про арт-марафон #моядитячамрія. Це надихнуло її написати пісню-присвяту дитячим мріям з такою ж назвою. Композиторка записала пісню на телефон і опублікувала у соцмережі з хештегом #моядитячамрія. Тоді співачка щиро повірила у силу бажань і вже незабаром здійснилася її грандіозна мрія – Jerry Heil стала відомою співачкою — мережу підірвав хіт «Охрана-отмена».

«У пісню #моядитячамрія я вкладала свої дитячі спогади. Тоді я понад усе мріяла бути на сцені й те, чим я займаюся зараз – є найкращим підтвердженням слів, що мрії здійснюються. Просто потрібно про них завжди пам’ятати й не припиняти мріяти.» — ділиться Jerry Heil

Кліп Jerry Heil полетить у космос зі 100 000 дитячими малюнками

Зараз популярна співачка продовжує надихати свою аудиторію. Нещодавно разом із проектом «Здійсни мрію» вона долучилася до Уроку мрій та презентації спецвипуску журналу Новое время «Мрії заради життя». Саме тоді й виникла ідея перевтілити Jerry в одного з головних персонажів проекту — дівчинку на єдинорогові. Створювали відео силами волонтерів, дітей та небайдужих людей.  Jerry вирішила також передати проекту авторські права на пісню.

«Права на пісню я передаю благодійному проекту Здійсни мрію для того щоб її могли максимально широко використовувати для доброї мети. Я написала її взагалі не думаючи про комерційну сторону. Вона йшла повністю від душі. Якщо моя пісня дійсно може надихнути дітей мріяти та подарувати їм сили і віру в себе — це для мене першочергово і найбільш важливо!» — коментує співачка.

Кліп Jerry Heil полетить у космос зі 100 000 дитячими малюнками

Кліп Jerry також орієнтований і на батьків. Адже згідно із соціологічним дослідженням "Про що мріють українські діти?", 38% батьків взагалі не мають уявлення, про що мріють їхні діти.

Нагадуємо, що одночасно з запуском Променю мрій з радіотелескопу відбудеться художня візуалізація під час Kyiv Lights Festival. Там у небо злетить галактичний світловий Промінь мрій із сотнями дитячих мрій. Також на відвідувачів події чекатиме доповнена реальність та 3D маппінг. Цього вечора тисячі дитячих малюнків оживуть, аби в майбутньому стати реальністю.

Проект «Здійсни мрію» стартував 29 квітня 2016 року у Всесвітній день бажань. За час існування проекту здійснено сотні грандіозних мрій дітей, які борються з важкими хворобами. Адже, щоб мати сили та енергію на боротьбу, діти мають бачити не тільки лікарні та сльози близьких, а і світ, наповнений добром та радістю! Такі емоції цілющі, вони позитивно впливають і на життєві показники дітей, і на процес лікування.

Проект реалізовують 1+1 медіа і ТСН спільно з благодійним фондом «Ти не один», за підтримки Міністерства закордонних справ України. Куратори проекту: телеведучі Лідія Таран і Олександра Лобода. Волонтер — Неля Шовкопляс. У команді проекту: журналісти ТСН, співробітники 1+1 медіа, фонд «Ти не один», психологи, педагоги, художники, волонтери, зірки, спонсори та ін.

Кліп Jerry Heil #моядитячамрія

Сюжет Сніданку з 1+1 –