Потап випустив альбом з піснями про Камеснких / прес-служба

Український репер Потап випустив ліричний альбом про любов. У багатьох піснях можна впізнати любовну історію артиста з його дружиною - співачкою Настею Каменських.

В альбом "MISHA/" увійшло всього сім пісень. Вони відрізняються від попередньої творчості репера, в нових треках Потапа з'єдналися хіп-хоп і лірика.

Альбом написаний у співавторстві з українським саундпродюсером Nick Niker (Микита Пучков). Він же займався продюсуванням альбому.

Відео дня

"Цей альбом - я. Не менше. Я хотів би написати величезний пост. Я так довго чекав, поки він вийде, але ось прийшов час релізу і .... я просто хочу сказати величезне спасибі Nick Niker, завдяки цьому хлопцю і нашій з ним роботі, кайфу і іскрі, що ми запалювали кожен день, хвилину, секунду народився "MISHA/", - прокоментував Потап реліз.

Зазначимо, новий альбом - це перша частина подвійного альбому "MISHA//NINA". За словами артиста друга половина світ побачить вже незабаром.

"Знайте MISHA/ чекає свою плюшеву пару /NINA, вже махає йому лапою", - додав Потап.

Читайте такожЧоловік Камєнських поділився зворушливим фото із зіркою

Шанувальникам артиста сподобалося його нове звучання, про що вони написали в коментарях: "Слухаю на повторі", "Став інший, і це круто", "Крутий альбом", "Несподівано, ново. Такого Потапа ми ще не чули", "Заснований на реальних подіях. Кожен трек пестить вуха".

Як повідомляв УНІАН, сьогодні також відбулася прем'єра кліпу на одну з пісень альбому "CHINA".