За останні чотири дні користувачі Pornhub ввели понад 700 тисяч пошукових запитів зі словом "Джокер" / Фото: YouTube

Прем’єра нової екранізації «Джокера» з Хоакіном Феніксом у головній ролі спричинила сплеск популярності вигаданого персонажа на порносайтах.

Читайте також"Джокер" побив рекорд касового збору: за вихідні – $93 мільйони

Про це повідомляє LAD Bible з посиланням на джерела Pornhub.

Відео дня

«Наша статистика свідчить, що всього за чотири дні пошукові запити зі словом «Джокер» 6 жовтня сягнули 741 тисячі з піком 291 тисячі!», – розповіли у компанії.

Пікантне відео з участю вигаданого персонажа шукали не тільки у Pornhub, а й на xHamster, у якому заявили, що користувачі фантазують і про дружину Джокера: «Сексуалізація іноді дивна, але пошуки Джокера зросли на 1300%, що вражає».

Фільм Тодда Філліпса став першим, який більш-менш детально показує процес "мутації" нешкідливого коміка Артура Флека у Джокера і розкриває передумови до виникнення цього безжального вбивці.

Глядача підводять до «народження» Джокера дуже плавно і поступово, буквально, розжовуючи кожен життєвий етап, що спричинив  собою його перетворення. Адже спочатку Артур був цілком собі невинною людиною з деякими психічними відхиленнями. Він ходив на звичайну роботу, жив у звичайному будинку. Але кожне зіткнення з людською жорстокістю, фізичним насильством «ламає» його.