Роль Бладшота зіграв Він Дизель

Компанія Sony Pictures опублікувала перший трейлер фантастичного бойовика Bloodshot / «Бладшот», головну роль в якому зіграв Він Дизель.

Картина стала першою екранізацією коміксів видавництва Valiant Comics, при цьому незабаром нас очікує поява ще одного кіновсесвіту додатково до Marvel і DC Comics Cinematic Universe.

За сюжетом, морського піхотинця Рея Гаррісона (Він Дизель) воскрешають за допомогою нанороботів у крові, які збільшують його силу, швидкість і інші можливості, а також практично миттєво загоюють рани. Після воскресіння у Бладшота спливають спогади, в яких невідомий чоловік вбиває його і його дружину, у відповідь герой знаходить ворога і вбиває його. Однак не все так просто — виявляється вчені з RST Сorporation просто вживляють герою один і той же сценарій, кожен раз підставляючи на роль вбивці новий «об'єкт»...

Читайте такожМайкл Бей та Райан Рейнольдс: опублікований трейлер бойовика 6 Underground

Роль Бладшота зіграв Він Дизель («Форсаж»), голову групи вчених Еміля Хартінга — Гай Пірс («Пам'ятай»), також в картині знялися Ейса Гонсалес («Від заходу до світанку»), Талула Райлі (дворазова дружина Ілона Маска), Сем Хьюэн, Алекс Ернандес, Тобі Кеббелл та інші. Сценарій написали Джефф Уодлоу і Ерік Хайссерер, режисером виступив Дейв Вілсон.

Прем'єра фільму Bloodshot / «Бладшот» відбудеться 21 лютого 2020 року. При цьому автори картини вже запланували сіквел «Бладшота», а також дві картини за коміксами «Провісник», після чого піде кросовер між двома серіями під назвою «Війни Провісника».