Квентін Тарантіно (в центрі) \ REUTERS

Після виходу картини "Одного разу... в Голлівуді" з Леонардо Дікапріо і Бредом Піттом, глядачі ворожили, яким буде наступний фільм Квентіна Тарантіно. Режисер, який хоче зав'язати з кіно після виходу десятого фільму, поділився своїми планами на найближче майбутнє на заході ВAFTA в Лондоні.

Читайте такожКитай зняв з прокату новий фільм Тарантіно через "не таке" зображення Брюса Лі

Зокрема, у найближчі місяці Тарантіно планує дописати книгу, попрацювати над п'єсою і серіалом, а вже потім з'ясувати, яким буде його наступний фільм, передає 112.ua з посиланням на Variety.

Відео дня

Як розповів режисер, зазвичай після написання сценарію він відразу приступає до зйомок фільму, але щодо "Одного разу... в Голлівуді" він не був готовий почати відразу, тому відклав його, щоб написати п'єсу. Потім він приступив до написання п'яти епізодів серіалу. Зараз постановник працює над книгою про ветерана Другої світової війни, який розчарувався в голлівудському кіно.

"Зараз я пишу книгу і сподіваюся, що через три місяці я її закінчу. Так що ідея буде, сподіваюся, до березня. А потім, можливо, я створю п'єсу, а потім - телешоу, а після, можливо, я думатиму, що зробити для 10 фільму", - сказав Тарантіно.

Раніше Тарантіно натякав, що запланував випустити вестерн-серіал про героя Леонардо Дікапріо Ріці Далтоне.