Більше видалених сцен можна буде побачити в колекційному виданні "Гри престолів" / afisha.yuga.ru

«Гра престолів» вже завершилася, але глядачам продовжують показувати окремі сцени з епічного серіалу, яким з якихось причин не знайшлося місця в основному оповіданні. В цей раз в Мережі опублікували віддалену сцену з третього епізоду останнього сезону.

Читайте такожПремія "Еммі": серіал "Гра престолів" отримала рекордні 32 номінації, "Чорнобиль" - 19Про це передає Esquire з посиланням на Entertainment Weekly.

У двохвилинному відео показують Тіріона Ланністера, Сансу Старк, Вариса, Міссандею та Джиллі з малюком на руках. Герої ховаються в крипті Вінтерфелла під час битви з білими ходоками. Раптово дитина починає плакати – в той самий момент, коли повз проходять віхти (в міфології «Гри престолів» – ожилі трупи людей і тварин, створені з допомогою магії білих ходоків).

Відео дня

В ситуацію втручаються Тіріон і Санса – вони вбивають монстрів і рятують життя Міссандеї та Джиллі з дитиною.

Це чорнова сцена – за кадром можна почути команду «мотор», крім того, в ролику відсутні спецефекти.

Також наголошується, що більше видалених сцен можна буде побачити в колекційному виданні «Гри престолів», яке вийде 3 грудня. У ньому будуть доступні всі вісім сезонів і бонусний контент, в тому числі документальний фільм «Останній дозор», який розповідає про те, як знімався фінальний сезон.

Раніше УНІАН повідомляв, як Емілія Кларк розповіла про еротичні сцени «Гри престолів».