Огнєвіч знялася в образі спокусниці / Скріншот

Відома українська співачка Злата Огнєвіч знялася повністю оголеною у кліпі на народну пісню "Чом ти не прийшов". Це перша відеоробота співачки, в якій вона зважилася на такий сміливий крок.

Ролик доступний на каналі співачки в Youtube. "... Ця відеоробота стала міні-фільмом про життя Злати й про ті заборони, які накладаються на нас з дитинства і які проектують багато подій в нашому вже дорослому житті", - йдеться в описі кліпу.

Читайте такожНастя Каменських спустила штани й показала себе у білизні (фото)

"Я - відкрита людина, люблю займатися дослідженням себе і своїх глибин, стукати в підсвідомість. Я відкрита для усіляких експериментів, якщо це про мистецтво в першу чергу. На сцені, в кліпах, в кіно можливо все. Я не роздягаюся заради того, щоб роздягнутися і показати, яка гарна у мене фігура. Це зовсім не про це. Це все про символи, як у того ж Ларса фон Трієра, де кожна деталь просякнута символізмом. Я за мистецтво в першу чергу, і мені неважко бути відвертою, якщо цього вимагає творчість", - коментує вихід нової відеороботи Злата Огнєвіч.

Огнєвіч знялася оголеною / Скріншот

Крім виходу відеороботи "Чом ти не прийшов", вже в цю п'ятницю, 13 грудня, Злата Огнєвіч презентує альбом українських народних пісень в авторській обробці під назвою "Сила поколінь".

Раніше відома українська співачка Тіна Кароль анонсувала нову дуетну пісню. Її вона заспіває із солісткою The Hardkiss Юлією Саніною.