Тема третього сезону серіалу — «Новий світ» / скріншот

Телеканал HBO опублікував тизер третього сезону серіалу «Світ Дикого Заходу». В ньому названа дата прем'єри телешоу — 15 березня 2020 року.

Автори серіалу згадують у ролику кілька історичних подій, які відбулися в 2019 році: початок широкомасштабних протестів в Гонконзі і оголошення імпічменту 45-му президентові США Дональду Трампу. Потім у тизері показані події, які можуть відбутися в майбутньому. Наприклад, вбивство обраного президента США у вересні 2024-го, початок Громадянської війни в Росії у лютому 2037-го, серія екологічних катастроф. Все це, за задумом авторів, призводить до певної критичного події, яка відбувається в 2058 році в невідомому місці.

Читайте такожHBO показавши новий тизер третього сезону "Світу Дикого Заходу"

Тема третього сезону серіалу — «Новий світ», пише Deadline. Режисер Джонатан Нолан говорив на Comic-Con в липні 2019 року, що третій сезон натхненний фільмом Рідлі Скотта «Той, що біжить по лезу». За словами Нолана, автори серіалу намагалися показати антиутопію, якої ще не було.

У третьому сезоні «Світу Дикого Заходу» беруть участь Еван Рейчел Вуд в ролі Долорес, Тенді Ньютон (Мейв), Ед Харріс (Людина в чорному), Джеффрі Райт (Бернард), Тесса Томпсон (Шарлотта) і Люк Хемсворт (Стаббс).