Третій сезон вийде у 2021 році Netflix

Netflix продовжив на третій сезон драматичний серіал з елементами трилера "Ти", заснований на однойменному романі Керолайн Кепнес і розповідає про серійного вбивцю Джо Голдберге.

Читайте такожПредставлено трейлер другого сезону серіалу "Ти" про серійного вбивцю

Як повідомляється на сторінці серіалу в Twitter, до своїх ролей повернуться Пенн Беджлі і Вікторія Педретті, а роботу над серіалом продовжать продюсери і сценаристи Сера Гембл і Грег Берланти.

Відео дня

Третій сезон вийде у 2021 році. Творці обіцяють ще більше гострих відчуттів.

Як повідомляє 112.ua, прем'єра першого сезону відбулася на каналі Lifetime 9 вересня 2018 року. 27 липня 2018 року телеканал продовжив серіал на другий сезон, який згодом переїхав на Netflix і вийшов у грудні 2019 року. За сюжетом серіалу успішний менеджер книгарні зустрічає талановиту письменницю-початківця, для нього стає ясно, що заради неї він готовий на все. Використовуючи соцмережі, він дізнається найдрібніші подробиці про життя дівчини, щоб підібратися до неї якомога ближче. Мила закоханість переростає в небезпечну одержимість. Хлопець готовий тихо і методично усунути будь-які перешкоди на шляху до своєї мети, навіть якщо ця перешкода - людина.