Ілюстрація \ REUTERS

Стала відома дата виходу другого сезону драматичного серіалу з елементами трилеру "Ти", який розповідає про серійного вбивцю Джо Голдберга.

Читайте такожNetflix зняв фільм про українця, якого називали оператором газових камер у концтаборах

Як повідомив у Twitter виконавець головної ролі Пенн Беджлі, прем'єра відбудеться на Netflix 26 грудня цього року. Актор також опублікував тизер продовження.

Відео дня

У другому сезоні вбивця Джо Голдберг, який працював менеджером в книжковому магазині, переїжджає з Нью-Йорка в Лос-Анджелес, і автори пообіцяли, що продовження вийде більш жорстоким, кривавим і моторошним.

Прем'єра першого сезону відбулася на каналі Lifetime 9 вересня 2018 року. 27 липня 2018 року телеканал продовжив серіал на другий сезон, який згодом переїхав на Netflix. Коли успішний менеджер книгарні зустрічає талановиту письменницю-початківця, для нього стає ясно, що заради неї він готовий на все. Використовуючи соцмережі, він дізнається найдрібніші подробиці про життя дівчини, щоб підібратися до неї якомога ближче. Мила закоханість переростає в небезпечну одержимість. Хлопець готовий тихо і методично усунути будь-які перешкоди на шляху до своєї мети, навіть якщо ця перешкода - людина.