TVORCHI на Нацвідборі Євробачення 2020 / Скріншот

Тернопільський гурт TVORCHI закінчили другий півфінал Національного відбору на Євробачення 2020, що пройде у травні в Нідерландах.

Свій перший кліп гурт записав за 100 доларів та отримав тисячі переглядів і схвальних відгуків.

Читайте також"Другий Винник": переможець Х-фактору збентежив журі Нацвідбору зізнанням

Відео дня

«Ми зняли дебютний трек Believe і зняли на нього кліп за 100 доларів у закинутій будівлі ще за часів СРСР. І буквально за день 100 тисяч переглядів. А всі такі: Це в Україні зроблено? Так, це ми», – розповіли вони.

Суддям і глядачам музиканти презентували пісню «Bonfire» - про проблему кліматичних змін.

«Ми йдемо з піснею Bonfire про стан природи. Ну, там всіх с*ськи-п*ськи треки, а тут серйозна тема», – додав один з учасників гурту в залаштунковому інтерв’ю.

Членам журі виступ музикантів сподобався, хоч визнали, що TVORCHI треба додаткова підготовка.

«Дуже крутий саунд, дуже крута пісня. Але треба доопрацювати, вокальну стабільність…», – наголосила Тіна Кароль.

«Я теж вважаю, що це один з найвдаліших треків: сучасних і модних. Не думаєш, коли це закінчиться. Найстрашніше, коли хочеш, щоб це закінчилось», – зауважив Андрій Данилко.

Повний виступ TVORCHI можна глянути за посиланням.

Перший етап Нацвідбору Євробачення 2020 України відбувся минулої суботи. У фінал тоді вийшло троє учасників, які набрали найбільшу кількість балів від журі та глядачів: KRUTЬ, Go-A і Jerry Heil.

Євробачення 2020 Україна відбувається щороку напередодні проведення однойменного міжнародного пісенного конкурсу. Переможець відбору представлятиме Україну на сцені з учасниками із десятків інших країн. Євробачення 2020 онлайн традиційно проводять національні телеканали.

Євробачення 2020 другий півфінал пройде вже 15 лютого о 19.00, а фінал – 22 лютого. Цього року 65-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2020 відбудеться у Роттердамі в травні.