Букмекери порадили, на кого ставити на Нацвідборі Євробачення 2020 / УНІАН

Сьогодні ввечері відбудеться фінал Національного відбору на Євробачення 2020, у який вийшло 6 переможців з обох півфіналів.

Професійний букмекер Максим Кравець спрогнозував імовірного переможця сьогоднішньої боротьби за право представляти Україну у травні в Нідерландах.

За його словами, фінал може стати найбільш непередбаченим за всю історію шоу, бо на перемогу претендують одразу чотири учасники.

Відео дня

Читайте також"Легко транслює те, на якому рівні розвиток нашої країни": Jerry Heil про свою пісню на Євробаченні

Зважаючи на попередні результати Нацвідбору Євробачення 2020 мінімальні шанси на перемогу у GO-A (коефіцієнт – 40,0) та Девіда Аксельрода (100,0).

«У перших аж надто нішева музика, а в Аксельрода пісня мало того, що відверто нудна, так ще й плагіат на пісню 80-х років від софт-рок групи Chicago», – пояснив Кравець.

На думку букмекера, головними фаворитами сьогоднішнього шоу можуть стати: тернопільський гурт TVORCHI (2,4), KHAYAT  (2,8), Jerry Heil (4,2).

Також Кравець зазначив, що букмекери трохи недооцінюють співачку KRUTЬ (6,0).

«Вона несподівано  виграла перший півфінал і не здивуюся, якщо в результаті виграє і фінал. Пісня справді дуже ніжна і красива, хоча до вокалу питання є. Але оцінюючи шанси Круть, треба пам’ятати один момент – ще ніколи український відбір не вигравав той, хто не вигравав півфінал», – наголосив він.

Відтак букмекер радить ставити на обох, але розділити суми: 60% на TVORCHI і 40% на KRUTЬ.

Нагадаємо, фінал Національного відбору представника України на Євробачення 2020 розпочнеться о 19:00. Його транслюватимуть в прямому ефірі телеканали UA:ПЕРШИЙ і СТБ, які спільно проводять Нацвідбір з 2016 року. За трансляцією ви також зможете стежити тут.