Джастін Тімберлейк з дружиною Джесікою Біл / фото ua.depositphotos.com

31 січня 2022 року американському співакові та акторові Джастіну Тімберлейку, який на рубежі "нульових" отримав популярність як соліст бой-бенду 'N Sync, виповнюється 41 рік.

У 2002 році колектив розпався, а сам Тімберлейк незабаром почав сольну кар'єру. Однак через кілька років він вирішив більше сконцентруватися на кінокар'єрі, й це у нього вийшло вельми гідно.

УНІАН вирішив згадати найяскравіші ролі Тімберлейка в кіно.

Хоча дебютував Джастін в кіно ще в 2000 році в диснеївському телефільмі "Вони помінялися місцями", по-справжньому на його акторські успіхи світ звернув увагу після виходу кримінальної драми "Альфа дог" режисера Ніка Кассаветіса. Тут він зіграв одного з учасників реально існуючої банди наркоторговців, причетної до викрадення і вбивства 15-льотного підлітка.

У 2010 році Тімберлейк зіграв інтернет-підприємця Шона Паркера, відомого як співзасновник Napster і Facebook, в біографічній драмі Девіда Фінчера "Соціальна мережа"

У 2011 році на екрани вийшов бойовик-антиутопія "Час", за сюжетом якого герой Тімберлейка живе в світі, в якому люди відкрили секрет безсмертя і єдиною валютою тепер вважається час, який кожна людина має право прожити.

У 2012 році Тімберлейк зіграв у спортивній драмі про бейсбольних скаутів "Кручений м'яч", де його партнерами по знімальному майданчику стали Клінт Іствуд і Емі Адамс. 

Рік по тому актор знявся в музичній трагікомедії "Всередині Льюїна Девіса" від братів Коенів. Тоді як "Оскар" і "Золотий глобус" картину практично проігнорували, незалежні критики і кінопремії його оцінили дуже навіть високо. При цьому Тімберлейк отримав відразу кілька престижних номінацій за пісню Please Mr. Kennedy, виконану разом з Адамом Драйвером.

Вас також можуть зацікавити новини: