Леді Гага та Хоакін Фенікс разом зіграють у "Джокері" / кадр з фільму "Джокер: Folie à Deux"

У 2022 році творці фільму "Джокер" розповідали про початок роботи над продовженням стрічки. А вже сьогодні, 3 квітня, з'явився перший постер та музичне прев'ю готового фільму, який вийде на екрани цього року. 

Друга частина фільму матиме назву "Джокер: Folie à Deux" (Божевілля на двох). Хоакін Фенікс знову зіграє свою головну роль, а разом з ним з'явиться у стрічці Леді Гага. Вона змінить акторку Марго Роббі, яка грала персонажа Харлі Квін. 

У короткому ролику, опублікованому на офіційному TikTok-акаунті фільму, вперше можна побачити офіційний постер та почути голос Леді Гаги. У музичному супроводі вона пошепки вимовляє слова англійською, що перекладаються так: "Ти можеш робити все, що хочеш. Ти жартівник".

До речі, раніше Марго Роббі розповідала, що з нетерпінням чекає на вихід нової частини за участю Леді Гаги. 

"Вона буде приголомшливою, я вже хочу це побачити. Я щаслива, тому що я з самого початку говорила, що все, чого я хочу, це щоб Харлі Квін була однією з тих персонажів, який постійно переходить від одного чудового актора до іншого. Для мене велика честь закласти досить міцний фундамент для Харлі. Тепер її можуть грати інші актриси, і я думаю, що Леді Гага продемонструє у цій ролі щось неймовірне", - прокоментувала Марго виданню Variety.

Сама Леді Гага також зробила пост в Instagram та зазначила, що світ - це сцена, а трейлер фільму слід чекати 9 квітня. 

'Джокер:Folie à Deux': вперше представлено аудіозапис Леді Гаги у ролі злодійки

Про що фільм "Джокер"

Перша частина "Джокера" від режисера Тодда Філліпса вийшла у 2019 році. У ній розповідається про психічний занепад коміка Артура Флека, який живе з хворою матір'ю Пенні. Працюючи клоуном в невеликому агентстві, він мріє про велику кар'єру стендап-коміка. Проте скрізь стикається з жорстокістю та невдачами.

До речі, пізніше головний актор стрічки Хоакін Фенікс отримав "Оскар" за найкращу чоловічу роль, а фільм зібрав у прокаті понад 1 мільярд доларів.

Про другу частину "Джокера" мало що відомо. Фільм називають драмою, події якої розвиваються в психіатричній лікарні Аркхем та навколо неї.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Хоакін Фенікс зіграє Наполеона в історичному байопіку Рідлі Скотта.

Вас також можуть зацікавити новини: