Свати 7 сезон - прем'єра / прес-служба каналу "1 + 1"

"Свати" - це російсько-український серіал, перший сезон якого публіка оцінила в 2008 році. З тих пір вийшло всього 6 сезонів, своєрідний спін-офф "Байки Мітяя" і новорічний мюзикл. Сьогодні вийшла довгоочікувана серія сьомого сезону і УНІАН готовий розповісти історію її створення.

"Свати" 7 - про що буде новий сезон

Останній сезон комедійного сімейного серіалу вийшов в 2013 році. Аудиторія чекала продовження, але конфлікт, що почався між Росією і Україною, розвіяв надії публіки - ні режисери, ні актори картини не знали, чи будуть вони продовжувати зйомки.

Читайте такожГурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ презентував кавер пісні" Мовчати " Скрябіна (відео)Весь цей час в інтернеті раз у раз ходили чутки про те, що група почала роботу і на сьомий сезон все-таки варто чекати. Режисер серіалу Андрій Яковлєв підтвердив інформацію лише в 2017 році і сказав, що новий сезон буде відзнятий в Білорусі.

Глядачі отримають можливість зануритися в бурхливе життя подружжя Будько, захопитися елегантністю Ольги Миколаївни і побачити, як екстравагантні герої виходять з різних життєвих ситуацій. Сценаристи натякають, що в новому сезоні Женя (героїня української актриси Анни Кошмал) навіть вийде заміж.

Новий сезон серіалу "Свати" незабаром вийде на офіційному сайті телеканалу 1+1.

Вас також можуть зацікавити новини: