Кращі аніме для всієї родини / фото ua.depositphotos.com

Японська мультиплікація - аніме-стала відома далеко за межами країни висхідного сонця. Цей жанр люблять за незвичайну яскраву рисовку, східну філософію, простий і зворушливий сюжет, життєвий гумор. Аніме вчить нас жити в гармонії з природою, любити і поважати близьких, боротися за свої ідеали.

Якщо ви ще не знайомі з цим чудовим жанром, пропонуємо вам насолодитися переглядом зворушливого аніме всією сім'єю. Ми зібрали кілька шедеврів японської анімації, в яких кожен глядач щось близьке своєму серцю.

Віднесені привидами

"Віднесені примарами" - це найвідоміший анімаційний фільм найвідомішого японського аніме-режисера Хаяо Міядзакі. Ідеальний твір для знайомства з японською культурою. Прості і реалістичні персонажі, тема важливості сім'ї і десятки престижних світових нагород, в тому числі і премія "Оскар", принесли картині загальну любов глядачів.

Історія розповідає про десятирічну дівчинку Тіхіро, яка разом з батьками випадково потрапила в пустельне місто. Там батьки дівчинки перетворилися на свиней, і щоб врятувати їх, вона влаштовується на роботу в купальню для казкових істот.

Мій сусід Тоторо

Ще одне аніме від Хаяо Міядзакі потрапило в наш список. Це дуже мила, добра і життєстверджуюча історія. Дві сестри переїжджають з батьками в забуте японське село. Їх мати серйозно хворіє, старша дочка доглядає за нею, а молодша гуляє по густому лісі біля будинку. Дівчинка знайомиться зі хранителем лісу Тоторо, який стає її казковим другом.

Дівчинка, яка підкорила час

Цей фільм вчить глядачів цінувати час і ставитися до нього відповідально. Японська школярка Макото живе безтурботним життям і не думає про майбутнє. Одного разу її повсякденне життя руйнує жахлива трагедія, яка ледь не коштувала їй життя. Дівчинка виявляє в собі здатність подорожувати в часі і користується їй в особистих цілях, не сильно турбуючись про майбутнє.

Серцю хочеться кричати

Дуже зворушливе і драматичне аніме про важливість слів і вираження своїх почуттів. Маленька дівчинка на ім'я Джун одного разу зруйнувала свою сім'ю через пару необережних слів. Після цього дівчинці показується чарівний дух, який запечатує її голос, щоб вона більше нікому не нашкодила. Німа дівчина, яку мучить почуття провини, продовжує дорослішати, але її серцю хочеться кричати.

Її заповітна мрія

Це аніме сподобається любителям романтики. Двоє молодих людей - хлопець-аквалангіст і дівчина на інвалідному візку, випадково знайомляться і починають проводити час разом. Юнак багато трудиться і наполегливо йде до своєї мрії. Дівчина вже давно забула про свою мрію і опустила руки, адже вона не може ходити. Кожен з них починає дивитися на життя по-новому.

Форма голосу

Приготуйтеся до великого напруження драми і моря сліз. Цей анімаційний фільм розповідає історію юнака, який був хуліганом в школі і знущався над глухою дівчинкою. Коли він виріс, йому стало дуже соромно за свою поведінку, і він намагається достукатися до колишньої однокласниці без слів.

Вас також можуть зацікавити новини: