Кращі серіали Нетфлікс 2021 / фото ua.depositphotos.com

Одна з найпопулярніших сучасних стрімінгових платформ Netflix у 2021 продовжить радувати глядачів багатьма захоплюючими історіями. Цього року на екрани вийдуть продовження улюблених серіалів, екранізації книг, а також оригінальні проекти.

"Вулиця світлячків" (Firefly Lane)

Щирий і добрий серіал розповість історію міцної дружби двох несхожих жінок, які пройшли безліч випробувань. Картина спростовує твердження про неможливість жіночої дружби і показує, як важливо для людини мати підтримку друзів. Серіал заснований на романі Крістін Ханни.

"Статеве виховання", 3 сезон (Sex Education)

Цього року нас чекає продовження гучного серіалу про сексуальне життя підлітків і дорослих. Сором'язливий школяр Отіс, що живе з матір'ю-сексологом, намагається розв'язувати особисті проблеми і паралельно допомагає одноліткам. Серіал піднімає багато дуже важливі інтимні питання, які прийнято замовчувати в суспільстві.

"Племена Європи", (Tribes of Europe)

Німецький фантастичний серіал перенесе глядача в постапокаліптичну Європу, яка розкололася на безліч невеликих держав після тривалої війни. Два брати і сестра хочуть змінити долю Європи, але кожна з держав готова відстоювати своє панування.

"Доля: сага Вінкс"

Цей серіал призначений в першу чергу для підлітків, але і дорослі любителі Фентезі оцінять його по достоїнству. Netflix підготували невелике переосмислення однойменного мультсеріалу. Головними героїнями залишаться знайомі по мультфільму дівчата-феї, які пройдуть безліч неймовірних випробувань.

"В її очах" (Behind her eyes)

Британський міні-серіал дуже сподобається всім шанувальникам заплутаних трилерів. В основі серіалу - однойменний роман письменниці Сари Пінборо. Головна героїня на ім'я Луїза стає коханкою боса і заводить дружбу з його дружиною. Поступово вона розкриває жахливі таємниці цієї сім'ї. Серіал знятий в жанрі містика і психологічний трилер, а також має безліч несподіваних поворотів.

Вам також може бути цікаво: