Кадр з фільму "Людина-павук: Додому шляху нема" / фото B&H

16 грудня 2021 року в український прокат виходить фільм "Людина-павук: Додому шляху нема" (Spider-Man: No Way Home) про одного з найпопулярніших героїв коміксів Пітера Паркера.

Однак оскільки допрем'єрні покази фільму для широкої аудиторії починаються вже сьогодні, 15 грудня, ми поспішаємо відповісти на хвилюючий багатьох фанатів Marvel впорос: чи є сцена після титрів.

Відповідаємо: у фільмі є відразу дві сцени після титрів, друга з яких є обов'язковою до перегляду. 

Відео дня

Зрозуміло, ми не будемо розкривати їхній зміст, але певні натяки зробимо (якщо ви хочете зберегти інтригу, то радимо зупинитися читати матеріал прямо зараз).

Кадр з фільму "Людина-павук: Додому шляху нема" / фото B&H

Отже, перша сцена після титрів відсилає нас до фільму "Веном 2". Пам'ятайте, в кінці цієї картини Едді Брок і Веном перенеслися на якийсь екзотичний острів? Так ось цього разу ви побачите продовження цієї сцени, а також певний натяк на майбутнє.

Друга сцена не менш важлива. По суті, це перший, досі невиданий трейлер майбутнього фільму "Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля", який вийде на екрани в травні 2022 року і стане наступним повнометражним фільмом в рамках четвертої фази кіновсесвіту Marvel. І, варто відзначити, цей ролик вийшов дійсно потужним, ттож не полінуйтеся досидіти до кінця.

УНІАН вже подивився фільм "Людина-павук: Додому шляху нема" і готовий поділитися свіжими враженнями в докладній рецензії (максимально без спойлерів).

З іншими кіносеріальними новинками тижня ви можете ознайомитися в нашому великому огляді.