Карпа показала доньку / фото instagram.com/natalkakarpa

Українська співачка Наталка Карпа зняла новий кліп на пісню "Долею поцілована". У відеороботі також знялися чоловік співачки, герой АТО Євген Терехов і їхня маленька донька Злата.

Читайте такожПотап представив нову пісню "Лето2020" (відео)

"Я щаслива жінка! Останніми роками в моєму житті відбуваються справді знакові події. Я отримала два нові статуси "дружини" і "мами". І зрозуміла, що щастя це не тільки, коли все добре, але і тоді, коли у всіх життєвих негараздах усвідомлюєш, що ти не одна, у тебе є опора, підтримка і щирий співрозмовник, і це все в одній особі - мій чоловік Євген Терехов", - написала Наталка на своїй сторінці в Facebook.

Кліп уособлює душевний стан Наталки. Зірка зазначила, що він заснований на реальних подіях. Все починається з зародження стосунків пари, потім весілля, а потім народження дитини. Також у кліпі Карпа читає реп, який придумала ще в пологовому будинку: "Прилетіла лелека, здалека, здалека. Принесла щастя для Карпулі та Джека. Чорнодзьоба лелека!!! Маленька ніжність спить у візочку. Я дякую Богу за щастя, за дочку".

Як повідомляв УНІАН, раніше MARUV випустила провокаційний кліп на пісню "I Want You".