Джессіка Честейн у фільмі "Інтерстеллар"

Американська актриса і продюсерка Джессіка Честейн відома всьому світу. 45-річна знаменитість може похвалитися величезною фільмографією і великою кількістю престижних нагород. Наприклад, в ніч на 27 лютого на нагородженні премією Гільдії кіноакторів США Честейн отримала статуетку як найкраща актриса в міні-серіалі "Джордж і Теммі". 

Її вихід на сцену ледь не став грандіозним фіаско, оскільки зірка спіткнулася на сходинках і не змогла втримати рівновагу через пишну сукню. На щастя, вона вчасно вперлася руками в сходинки, щоб не впасти остаточно. 

Згадуємо, які є рейтингові фільми за участю Джесіки Честейн. 

Дерево життя

Головний герой на ім'я Джек, будучи дорослим, згадує своє дитинство, розмірковуючи про радісні і трагічні події того часу. Джессіка Честейн в картині кінорежисера Терренса Маліка зіграла матір Джека. Її образ - це неймовірно чиста, світла і добродушна жінка - повна протилежність батькові Джека, роль якого дісталася Бреду Пітту.

Прислуга

Починаюча американська письменниця вирішує за допомогою своєї професії розповісти всьому світу про важке життя "кольорових" покоївок. Дівчина знайомиться з однією з них, намагається викликати довіру і пояснити, що вона - не така, як інші "білі", і хоче допомогти. 

Покоївки всього міста таємно вирішують видати всі подробиці образ, принижень і булінгу з боку своїх роботодавців, що письменниця вміло перетворює в книгу, тираж якої буквально розлітається відразу після виходу. Однак книга впливає на життя прислуги зовсім не так, як замислювалося раніше. 

Джессіці в цій картині дісталася роль багатої красуні Селії Фут. За неї вона була номінована на "Оскар", "Золотий глобус" і BAFTA.

Мета номер один

У центрі сюжету - історія полювання на лідера терористів "Аль-Каїди" Усаму бен Ладена. Джессіці в картині дісталася головна роль молодого агента ЦРУ Майї. Її завдання - усунути найнебезпечнішого злочинця. 

Картину кінокритики зустріли дуже тепло, а за свою гру Честейн отримала премію "Золотий глобус" в номінації "Найкраща жіноча роль в драмі".

Інтерстеллар

Час перебування людини на землі добігає кінця, тому команда дослідників бере на себе найважливішу місію - вийти за межі нашої галактики, щоб дізнатися, чи є десь відповідні умови для життя.

Джессіці Честейн дісталася роль Мерф - дочки головного героя Купера, якого зіграв Меттью Макконахі. З огляду на те, що чоловік подорожує крізь простір і час, його дочка дуже швидко зростає, тому на цю роль підбирали трьох актрис. 

За роль в "Інтерстелларі" Честейн була номінована на премію "Сатурн" як краща кіноактриса другого плану.

Найп'янкіший округ у світі

Дія відбувається в 30-ті роки минулого століття в невеликому містечку штату Вірджинія. "Сухий закон" змушує братів Бондурант стати на злочинний шлях, займаючись підпільним продажем алкоголю в своєму місті. Їхні справи йшли добре, але все змінює призначення нового шерифа в окрузі.

Нагадаємо, Джолі, Пенн, Честейн та інші світові зірки, які побували в Україні за рік великої війни.

Вас також можуть зацікавити новини: