Постер фільму / kino-teatr.ua

Якщо ви давно шукали серіали, від яких просто неможливо відірватися, то ми вам в цьому допоможемо. УНІАН зібрав топ-5 серіалів, через які на вас чекають безсонні ночі.

"Анатомія скандалу"

Софі вийшла заміж за впливового політика і отримала те життя, про яке завжди мріяла. Але її ідеальний світ рухне в момент, коли розкриється скандальна таємниця її чоловіка. Джеймсона звинуватять у шокуючому злочині. Але чи зможе разом з ним подолати це Софі - дивіться вже зараз.

"Люпен"

Серіал розповість про чоловіка, який засліплений бажанням помсти за свого батька. Виявляється, що багата сім'я підставила його, і тепер головного героя, злочинця Ассана Діопа ніщо не зупинить на шляху до помсти.

"Хід королеви"

Дії картини розгортаються в 1950-роки. Дівчинка-сирота виявляє у себе талант до шахів. Відтоді її життя почне змінюватися. Як вона прийде до слави і що на неї чекає на цьому шляху - дивіться в серіалі.

"Династія"

У цьому рімейку популярної класичної мелодрами Керрінгтони і Колбі ворогують через контроль над своїм станом і своїми дітьми. У серіалі всього 4 сезони, але подивитеся ви їх на одному диханні.

"Вкрадене серце"

У центрі сюжету чоловік, одержимий бажанням помститися організації з торгівлі органами за смерть дружини. Але одна випадкова зустріч змінить його життя. Він несподівано знайомиться з жінкою, якій і пересадили серце його дружини.

Вас також можуть зацікавити новини: