У фільмі "Конан-варвар" 1982 року головну роль виконав Арнольд Шварценеггер \ скріншот з відео

Потоковий сервіс Netflix зніме серіал за романами Роберта І. Говарда про легендарного Конана-варвара і вже підшукує сценариста для проекту.

Читайте такожNetflix потрапив у скандал: кіномани вимагають видалити фільм, який спонукає до педофіліїКомпанія купила права на твори і тепер може створювати ігровий і анімаційний контент за участю культового персонажа, передає Deadline.

Хто зіграє головну роль і виступить режисером серіалу, поки невідомо. Про дату виходу серіалу поки теж не повідомляється.

Відео дня

Конан - головний герой циклу повістей про Хайборійську еру Роберта Говарда, що видавалися в журналі Weird Tales. Персонаж вперше побачив світ в оповіданні "Фенікс на мечі" в 1932 році. Могутній воїн з Кіммерії став надзвичайно популярним, передає 112.ua.

Цикл вже неодноразово екранізували. Так, у фільмі "Конан-варвар" 1982 року і продовженні "Конан-руйнівник" (1984) головну роль виконав Арнольд Шварценеггер. У 2011 році вийшов "Конан-варвар" з Джейсоном Момоа. Конан також був героєм двох мультсеріалів і одного ігрового телесеріалу.

Новини по темі: