Букмекери зробили прогнози щодо переможців "Оскара-2023" / REUTERS

У ніч з 12 на 13 березня в Лос-Анджелесі відбудеться найпрестижніша кінопремія "Оскар". За день до оголошення переможців букмекери поділилися своїми прогнозами.

Як говориться на сайті Odds Checker, букмекери дали прогнози щодо головних номінацій. На їхню думку, статуетку в номінації "Найращий фільм" отримає американська фантастична комедія "Все завжди і водночас".

Це фільм про Евелін, яка отримує доступ до спогадів, емоцій та здібностей інших версій себе. Вона може бути відомою актрисою, майстром бойових мистецтв, оперною дівою і навіть небесним божеством. Але всім мультивселенним загрожує таємнича сутність, з якою Евелін належить битися. 

А ось найкращим актором, на їхню думку, може стати Брендан Фрейзер за роль у фільмі "Кит". У фільмі відлюдник, вчитель англійської мови з сильним ожирінням, намагається відновити стосунки зі своєю дочкою-підлітком.

Також вони прогнозують перемогу Мішель Йео в номінації "Найкраща актриса". Вона зіграла головну роль у фільмі "Все завжди і водночас".

Ймовірні переможці в інших номінаціях:

  • Найкращий анімаційний фільм іноземною мовою - "Піноккіо Гільєрмо дель Торо"
  • Найкращий режисер - Ден Кван і Деніел Шайнерт, "Все завжди і водночас"
  • Найкраща актриса другого плану - Джеймі Лі Кертіс, "Все завжди і водночас"
  • Найкращий актор другого плану - Ке Х'ю Кван, "Все завжди і водночас"
  • Найкраще документальне кіно іноземною мовою - "Навальний"

Нагадаємо, фільм "Навальний" отримав премію BAFTA. Церемонія нагородження якої відбулася 19 лютого в Лондоні. Фільм розповідає про отруєння російського опозиціонера Олексія Навального в 2020 році. Також у фільмі можна побачити історію його затримання.

Вас також можуть зацікавити новини: