Ксенія Собчак зі "скопинським маніяком" / скріншот з фільму

Американський стрімінговий сервіс Netflix придбав права на скандальний фільм-інтерв'ю російської журналістки і телеведучої Ксенії Собчак про "скопинського маніяка".

Про це Собчак написала в коментарі до публікації в Instagram головного редактора російської версії журналу Esquire Сергія Мінаєва.

"До речі, Нетфлікс бере наш фільм про маніяка. Який так тебе "не по-старечому" зачепив. Так що привітай", - написала Собчак.

Відео дня

Коментар Собчак викликав гостру реакцію підписників:

"Маніяків чіпляти за гонорар - так, решта - рівень форуму для домогосподарок";

"Піарниця маніяків, гордість то якась Нетфлікс, сподіваюся, вони вихоплять по повній від громадськості, коли переведуть всі його погрози на камеру своїм колишнім жертвам. Хайп не пахне, так? Ганьба";

"А що крутого що Нетфлікс бере ваш фільм про маніяка? Щось не так пішло з системою цінностей... коли популяризація маніяка - це вишка... це вишка-перевертиш. Точніше соціальне днище";

"Угомонись вже, коняка".

Читайте такожЖертва "скопинського" маніяка просить про держзахист: він знайшов її в соцмережах

У Росії випустили на свободу маніяка: що відомо

  • Віктора Мохова посадили у в'язницю в 2004. В 2000 році він викрав 14-річну Катерину Мартинову та 17-річну Олену Самохіну.
  • Він тримав школярок у бункері, який заздалегідь вирив на своїй ділянці під гаражем, як секс-рабинь протягом 1296 днів. Врятуватися дівчатам вдалося, передавши на волю записку.
  • За маніяком встановлять адміністративний нагляд строком на 6 років. Йому буде заборонено відвідувати місця проведення спортивних, культурно-видовищних та інших масових заходів, а також залишати місце проживання або перебування вночі (з 22:00 до 6:00).
  • Користувачі мережі бурхливо відреагували на цю новину. Більшість з них висловилися за те, щоб Мохова засудили до довічного.
  • Після звільнення Мохов попрямував до Москви на ток-шоу, таки чином порушивши умови адміністративного нагляду.
  • В документальному фільмі Ксенії Собчак він сказав, що йому "по кайфу" підвищена увага з боку громадськості та ЗМІ.
  • "Катя там жила - вона не народжувала, а Олена народжувала. А зараз навпаки вийшло: Катя народила, а Олена ні. Від мене народила і більше не народжує. Треба знову мені зайнятися нею", - сказав він.